syysauringossa

Täällä ollaan taas! Tämä alkuviikko on lähtenyt käyntiin ihan mukavissa merkeissä, vaikka tekemistä riittääkin juuri nyt niin paljon, ettei aika tunnu riittävän :) Tällä viikolla pitäisi mm. aloittaa pakkaaminen perjantain muuttoa varten (kyllä vain, ei olla vielä aloitettukaan), valmistautua tenttiin, aloittaa muutama uusi (itsenäinen) kurssi, käydä luennoilla, hoitaa tekemättömät koulutehtävät, salitreenit, töihin liittyvät jutut ja niin edelleen. Noh, ei ainakaan aika käy pitkäksi!

Pants Dr.Denim similar here<
 
Varmasti muuten ihan viimeisiä päiviä kun pystyy käyttämään vähän ohkaisempaa takkia, eikä tällaisella tarkene riittävän hyvin tälläkään hetkellä! Tänään oli ainakin tosi tuulinen ja kylmän tuntuinen päivä täällä Kuopiossa! Halusin kuitenkin vielä yhdet kuvat tällä ihanalla takilla, joka on pysynyt mun yhtenä lempparina vuodesta toiseen. Kuvissa näkyvää huivia ja tätä takkia on tullut nimittäin käytettyä yhtenä jos toisena päivänä tän syksyn aikana.

Mutta nyt täytyy lähteä jatkamaan hommia, palataan pian! Vastaan tänään kommentteihin!

(Postaus sisältää mainoslinkin)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
missä oot töissä?:)
merenhelmi,
Hei!

En oo vielä missään, mutta etsin parhaillaan töitä täältä Kuopiosta. Haen töitä kaupanalalta, että kaupanalalla tulen toivottavasti aloittamaan 😊 Kun kirjoitin tossa postauksessa, että: "pitäisi hoitaa tekemättömät koulutehtävät, salitreenit, töihin liittyvät jutut ja niin edelleen" tarkoitin tolla töihin liittyvällä jutulla töihin hakemista! 😊 Periaatteessahan juuri nyt blogi on minulle "työ", mutta haluaisin blogin ja opiskelun lisäksi aloittaa myös ns. konkreettisessa työpaikassa! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167