syyskuun ensimmäinen

Heipparallaa! Tänään päivä on mennyt pitkälti asioita hoitaessa. Kalenterista on käännetty sivua syyskuun puolelle ja niin penaali kuin lempilaukkuni Almakin ovat päässeet taas käyttöön. Almaa tulen varmasti käyttämään huomattavasti enemmän näin syksyllä, se sopii ihan täydellisesti syysvaatteideni rinnalle.. Mutta syksystä puheenollen, se on ehdottomasti yksi lempivuodenajoistani. Monena vuonna syksy on tuonut tullessaan jotain uutta. Innolla ja pienellä jännityksellä odotankin mitä kaikkea tänä vuonna tapahtuu. Kalenterin sivut on vielä aika tyhjillään, mutta monia suunnitelmia ja haaveita on kuitenkin ajatuksissa <3
Tänään sytytän kynttilät, venyttelen, kuuntelen rentouttavaa musiikkia, keitän inkivääriteetä ja uppoudun Ellen, sekä syysmuodin pariin..

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Johanna
,
Hei vain! Hyvää syyskuuta, ole t tehnyt aivan ihania postauksia niin lomalta kuin kosmetiikkatuotteistakin! Mikä puhelin sinulla on?:)
merenhelmi,
Moikka Johanna ja kiitos kovasti ihanasta, sekä ilahduttavasta kommentistasi! Ilo kuulla, että olet tota mieltä 😊

Mulla on itseasiassa kaksi puhelinta tällä hetkellä käytössäni: Iphone 4S, sekä Nokia 1020. Nokian puhelimesta tykkään tosi paljon kun siinä on niin hyvä kamera.

Kaunista syysaamua 😊
merenhelmi.indiedays.com
annika
,
Mä itse aina lähes masennun tai ainakin synkistelen lehtien punertuessa ja mua jotenkin lohduttaa tieto teistä syksyn rakastajista 😃 Kaikki muut vuodenajat menee oikein kivasti kyllä. Oon jotenkin niin surullinen aina siitä että kaikki ihana minkä kesä kasvatti kuolee nyt.
merenhelmi,
Aijaa heh! 😃 Musta syksy on jotenkin niin ihanaa aikaa kun se tuntuu aina sellaiselta "uudelta alulta", mutta ymmärrän ihan täysin ton mitä kirjoitit. Onhan se aina haikeaa kun kesä päättyy ja miten nopeasti se kesä aina meneekään!

Rentouttavaa illanjatkoa Annika ja kiva kun kommentoit 😊 <3
merenhelmi.indiedays.com