Tää on vain elämää

Sain Anetelta idean tehdä postausta tämän vuoden kulusta.. Ensimmäisenä osiossa olis tammikuu, toisaalta sen ajan muisteleminen tuo hymyn huulille ja toisaalta taas ei. Vaikka mulla oli kaikki silloin periaatteessa tosi hyvin, en ollut niin onnellinen kuin nykyään, otin elämän liian vakavasti, esimerkiks tän blogin ja monen muunkin asian suhteen. Tuntuu, että olen kuin eri ihminen kuin tammikuussa, tän vuoden aikana olen oppinut, että tämä on vain elämää... :)

Mutta tammikuun viimeinen viikko oli kieltämättä ikimuistoinen. Lähdettiin ystäväni Aneten kanssa kohti Las Palmasia.  ;) Pääsääntöisesti shoppailtiin aamusta iltaan.

Las Palmas oli ihana kaupunki kaikin puolin. Lähden ehdottomasti joskus uudestaan käymään siellä. :)
Hyvää yötä. <3Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
eikai kukaan nyt tosissaan voi kehua las palmasia? kanarian saaria, sitä pahinta turisti rysää jossa ei ole kulttuuria vaan hotellejahotelleja ja suomi turisteja. siis aivan kamala paikka näin matkailun kannalta, tietenkin jos ei halua kokea/nähdä mitään niin ehkä sitten hyvä.
merenhelmi,
Et ole varmaan koskaan käynyt Las Palmasissa, siltä ainakin vaikuttaa. 😊

Esimerkiksi siitä lentokoneesta millä me mentiin, Las Palmasiin meni vain 5-7 henkilöä koko lentokoneesta, ja kaikki muut menivät inglesin puolelle. Inglesissä on juuri sitä hotellia hotellin perään (käytiin siellä yhtenä päivänä), mutta Las Palmasissa emme törmänneet ollenkaan muihin turisteihin. Las Palmasissa oli oikeastaan vain paikallisia ihmisiä ja lähinnä lähdettiin sinne shoppailemaan. Las Palmas on oikein hyvä shoppailukaupunki, sieltä löytyy paljon vaatekauppoja ja isoja ostoskeskuksia.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Me and My,
Anonyymi taitaa sekoittaa Las Palmasin ja Playa de inglesin 😊? Ne ovat kaksi ihan eri paikkaa 😋
www.blogger.com/profile/087081553229535099
Anonyymi
,
Vähän samaa mieltä. Ei sitä palmasia nyt tarvitse haukkua - varmaan ihan jees, mutta tuommoinen palmasin ylistys vaikuttaa lähinnä siltä että paljon muualla maailmassa ei ole tullut käytyä.
merenhelmi,
Hei! Las Palmas oli oikein hyvä matkakohde noin 200-300 euron äkkilähdöllä ja tammikuun viimeisellä viikolla kun ostoskeskuksissa oli lähes kaikki merkkivaatteet -50% ja osa jopa -70%. Mukava kaupunki se oli, ihmiset olivat ystävällisiä ja jos shoppailemaan lähtee, siellä oli ainakin hyvät alennusmyynnit. Olen käynyt muuallakin, esim. Amerikassa.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
las palmas on siis hyv shoppailukaupunki, mutta moni haluaa matkailulta muutakin kuin vaatekauppoja. itsestäni ei ole matka eikä mikään jos ei pääse shoppailemaan mutta kaipaan silti sitä kulttuuria ja sitä ei löydä oikein mistään kanariansaarilta. ja kyllä- olen ollut niin las palmasissa ja inglesissä, sekä teneriffalla jnejne vanhempieni kanssa, nyt vanhempana otan itse äkkilähtöjä mieluiten kreikkaan.

mutta tosi halvalla olette saaneet, joten voisin itsekin tuohon hintaan jo harkita! 😊) T: eri anonyymi kuin aiemmat
Anonyymi
,
Missä maassa olet usassa käynyt? Olet aika usein kirjoittanut, että olet käynyt Amerikassa, mutta sehän on maanosa niinkuin Eurooppa. Voitko laittaa kuvia sieltä? (=