Täällä taas!

Olipas se vaativat ja väsyttävät 2 viikkoa! Tein työvuorojen ohessa monta kurssia aikalailla valmiiksi, kävin luennoilla, pidin yliopistolla englannin esitelmän, tein videoita eri kursseille, kirjoitin englannin kurssin viimeisen esseen valmiiksi, kävin töissä järjestettävissä koulutuksissa jne. Mutta ihan pian on kaikki tämän syksyn pakolliset kouluhommat valmiina! :) Nyt voi siis ottaa seuraavat viikot vähän rennommin. :)

Ps. Nahkahousut on kyllä niin lämpöiset ja hyvän tuntuiset päällä! Noi ovatkin olleet mulla nyt viime aikoina tosi ahkerassa käytössä. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ano
,
Nuo vieraiden kielten esitelmät eivät olleet mitään herkkua yliopistossa...
Veera
,
Joo ei todellakaan!! En tiedä mikä muhun meni, mutta ei kyllä mennyt lähellekään niin sujuvasti mitä olin ajatellut. 😃 Ja kun mä en oo ennen tätä koskaan pitänyt englannin esitelmää yksin! Toisaalta olis hyvä, että noita olis tosi paljon useammin niin niistä saisi kokemusta, eivätkä tuntuisi niin pahalta. 😊
Janita
,
Hei Tiedän, että kysymykseni on melko yksityinen, mutta kysynpä kuitenkin. Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden ja huomannut, että olet muodoiltasi, sanotaanko, "naisellinen". Luulen, että olen itse suunnilleen yhtä pitkä ja painava kuin sinä, mutta itselläni rinnat ovat hyvin pienet. Välillä minulla on tästä syystä itsetunto-ongelmia, enkä aina tunne itseäni kovinkaan naiselliseksi. En halua olla tungetteleva, mutta mielestäni sinun rintasi ovat hyvinkin suurikokoiset ja luonnollisen näköiset. Antaisin melkein mitä tahansa, jos saisin samanlaiset rinnat kuin sinulla. Tunnetko olosi rintojesi ansiosta itsevarmemmaksi ja oletko onnellinen, kun luoja on luonut mitä luonut? Tietysti lähtökohtaisesti jutut ratkaisee, eikä ulkonäkö. 😊
Veera
,
Hei Janita! Pahoittelut kun vastaan vasta nyt, mutta kiitos kommentistasi ja ei haittaa mitään, vaikka jokin kysymys olis ns. yksityisempi. Mä oon aina ajatellut niin, että jokaisen keho on kaunis sellaisena kuin sen on tarkoitettu olevan, oli sitten lyhyempi tai pidempi jne. 😊 Jotenkin erityisesti tässä viime vuosien aikana olen alkanut arvostamaan paljon enemmän terveyttä kuin esimerkiksi ulkonäköä. Tärkeintä on mielestäni nähdä oma keho positiivisesti ja hyväksyvästi ja esimerkiksi oli rinnat sitten pienet tai suuret, ei sillä ole mitään väliä! 😊 Esimerkiksi isojen rintojen kanssa on moni asia haastavampaa. Tosi monet paidat/mekot eivät istu päälle, itselleni urheilu esimerkiksi hyppivät lajit ovat tosi hankalia ja epämukavia tukevista liiveistä huolimatta, viimeisinä vuosina kun kävin tanssimassa esimerkiksi baletissa (baletti oli tärkeä harrastus minulle) esimerkiksi hypyt ja monet liikkeet rehellisesti sanottuna sattuivat rintoihin, vaikka olisi tukevat liivit, hyvien rintaliivien löytäminen voi olla välillä yllättävän hankalaa jne. Itselläni rinnat ovat etenkin siihen aikaan kuukaudesta todella pinkeät ja kipeät, jonka takia esimerkiksi nukkuminen monissa asennoissa ei tunnu yhtään hyvältä jne. Vastauksena siis, että mielestäni jokaisen keho on uniikki ja kaunis sellaisena kuin on. 😊 Ihanaa loppusyksyä!