Tähän kameraan päädyin..

Kiitos kaikille tosi paljon kommenteistanne tämän päivän kamerapostaukseen.

Päädyin nyt kuitenkin ostamaan tänään Canon 1100D -kamera. Kuvasin sillä kameralla Las Palmasin reissussa ja hyvälaatuisilta otokset mielestäni vaikuttivat. Kamera ei ollut kalliskaan, hintaa jäi alennuksen jälkeen 299€. Osa teistä suositteli Olympys kameraa, mutta tykkään Canonista niin paljon, niin hankin sen. Toiseksi voidaan tulevaisuudessa Lempin kanssa käyttää yhteisiä objektiiveja, jos esimerkiksi ostetaan lähikuvaukseen tarkoitettu objektiivi, voidaan käyttää sitä molemmissa rungoissa, jos halutaan. :)

Tulen käyttämään pääsääntöisesti omaa järjestelmäkameraani (Canon 50D kameraa ja objektiivina siinä on Canon EF-S 17-55 / 2.8 IS USM). Tämä 1100D tuleekin nyt enemmän Lempin käyttöön, mutta minä otan sen matkaani kun lähden käymään esimerkiksi kesällä rannalla.Canonilla on tosi hyviä kameroita kuten Canon EOS 600D, mutta ne menevät jo jonkin verran hintavimmiksi kuin tämä Canon 1100D. 
Enkä muutenkaan viitsi maksaa kovin paljoa sellaisesta kamerasta, jolla kuvaan kuitenkin vain aika satunnaisesti. :) Minulla riittää, että kuvat ovat hyvälaatuisia, vaikka mitään älyttömän ihmeellisiä loisto-otoksia en saisikaan aikaan. 
Alapuolella kuva Canon-perheestämme. :) 

Paino 1100D kamerassa on puolen kilon luokkaa, kun taas Canon 50D hankkimani objektiivin kanssa painaa noin kilon, jos ei vielä vähän enemmänkin. Että on siinä aika suuri kokoero kuiteskin. :) 


Kiitos vielä jokaiselle mielipiteen laittaneille, luin jokaisen tarkkaan läpi ja arvostan kovasti, että laitoitte kommentteja kyseiseen postaukseen! :)
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Jep, niimpä! 😊 Ihanaa kevättä sinulle Magdaleena. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Siskoni Lempi on 14 vuotias, eli teini. 😊 Olemme testanneet 1100D kameraa ystäväni kanssa ja mielestäni sitä oli kätevä kantaa lomilla, kun en viitsi kantaa omaa Canon 50D kameraa mukana kaikkialla, kun on niin painava. Canon 1100D kameralla saa yllättävän hyviä kuvia, jotka riittävät aivan mainiosti blogipäivityksiin. Mulla on jo ennestään itselläni hyvälaatuinen järjestelmäkamera, mutta monestikin kun lähdettiin ystävän kanssa viettämään lomapäivää, nappasin mielummin mukaan canonin 1100 kameran, joka on huomattavasti pienempi ja kevyempi kuin Canon 50D kamerani.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
IP: 82.99.3.229