takaisin kotiin!

Heipparallaa! Nyt istuskellaan tässä rannalla kahvilla (yllätys yllätys) ja pian pitäisi lähteä kävelemään takaisin hotellille, sillä meidän bussi lähtee lentokentälle jo puolen päivän maissa. Nämä kuvat poikaystäväni nappasi aamulla kun vietettiin vielä viimeisiä tunteja rannalla... Mietin muuten ennen lomamatkan varaamista, että kannattaako Turkkiin nyt lähteä kun ei siellä oo vielä niin lämmintä kuitenkaan. Saimme kuitenkin yllättyä, sillä täällä on ollut auringossa monena päivänä yli 25 astetta ja välillä tullut niin kuuma, että on ollut pakko lähteä vähäksi aikaa pois rannalta. Tosin illat on viileämpiä, mutta on täällä päivällä kyllä ollut yllättävän lämmin! Onneksi :)

Ei kyllä huvittaisi lähteä kun katsoo Kuopion säätiedotusta... Palaillaan taas kun pääsen takaisin kotiin. Mukavaa päivää kaikille :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ida Rotola-Pukkila,
Kuvista päätellen sulla on ollut mukava ja aurinkoinen loma! Matkakuume iskee näitä kuvia katsellessa 😊
www.blogger.com/profile/022868587614497019
Anonyymi
,
Hei! Mietin tässä:
Miksi et julkaise kaikkia kommentteja?

Laitoin muutama postaus taaksepäin ihan asiallisen (kritiikkiä sisältävän tosin, sekin perusteltuna) kommentin mielipiteestäni blogitekstejäsi kohtaan. On harmi, ettet halua kommunikoida ja vastata kommentteihin, joissa sinua ei välttämättä kehutakkaan (niinkuin julkaisemasi kommentit antavat ymmärtää - vain ja ainoastaan positiivisia kommentteja).

Joo, haluat pitää blogin positiviisena. Ymmärrän.
Joo, minun ei ole pakko blogiasi lukea. Tiedän.

En tiedä, kaipaisin tähän vähän elämänmakua.
Joo, valittelet väsymystä yms. koska opiskelu on niin rankkaa ja mitä vielä. Mutta kuitenkin. Olet vähän turhan kiillotettu. Minun mielestäni.

Ja minunhan ei olisi pakko tätä kommenttia kirjoittaa, tiedän. Ja nyt jätänkin jatkossa blogisi huomiotta, en jätä kommenttia enkä huutele julkaisemattoman kommentin perään (millaiseksi tämäkin varmasti jää. mutta ainakin luet tämän). Koska, vaikka haluat pitää blogisi positiviisena ja iloisena, mutta minulle tulee siitä nykyään vain huono ja ärsyttävä olo. En vain jotenkin pysty enää lukemaan tätä. Harmi oikeasti, koska yhteenaikaan (noin kaksi vuotta sitten ehkä?) blogisi oli ylivoimainen suosikkini. Olenkin välillä palannut lukemaan sen aikaisia postauksia ja kaipailemaan vanhaa tyyliäsi.

Ja koska sitä on selvästi turha odottaa tulevaksi takaisin; yksi Kuopiolainen lukija poistuu takavasemalle nyt.

Kiitos!
merenhelmi,
Heippa! Kiva kun laitoit kommenttia 😊 Matka oli kyllä onnistunut!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hei!

Olen ollut nyt viikon lomalla, enkä ole valitettavasti päässyt vastaamaan kommentteihin normaaliin tapaan, ymmärrät varmasti. Pahoittelut siis siitä. Tänään on ensimmäinen päivä kun olen taas arkirytmissä.

Harmi jos olet tota mieltä, mutta en halua jakaa blogissa elämäni murheita tai huolia. Tottakai kaikkien elämään (minunkin) kuuluu välillä myös niitä murheita ja huonompia asioita, mutta miksi turhaan vatvomaan niitä täällä blogissa? Se ei ole hyväksi minulle, enkä usko, että kukaan haluaa lukea negatiivisia asioita toisten blogeista. Kun teen blogia, haluan unohtaa kaikki murheet ja huolet. Blogi on minulle asia, josta nautin arjen keskellä ja jonka parissa rentoudun.

Aloitin blogin ollessani 16-vuotias, eli noin 5-6 vuotta sitten. Sinä aikana olen varmasti kasvanut ihmisenä ja aikuistunut. Kun aloitin blogin, tein sitä teinityttönä, nyt laskisin itseni nuoreksi aikuiseksi. Tottakai blogin tyyli ja tapa kirjoittaa muuttuu vuosien mittaan.


Kuitenkin, kaikkea hyvää sinulle ja aurinkoista kevättä! Ja kiitos tästä yhteisestä matkasta 😊

Niin ja kun laitoit viestiä näistä lomapostauksista. Niiden tarkoituksena oli ainoastaan jakaa fiilis- ja tunnelmakuvia meidän reissusta.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Rentoutumisblogi!^ Hyvää mieltä kumpuavaa tekstiä on kiva lukea! Muihin tarpeisiin on iltalehti : D
merenhelmi,
Voi miten kiva kuulla! 😊

Mun on aika pakko lukea iltalehdestä horoskooppi.. Heh : D
www.blogger.com/profile/015246971550904167