tällä viikolla...

Asua viime sunnuntailta kun mentiin poikaystäväni kanssa käymään Ikeassa ja Matkus nimisessä ostoskeskuksessa. Kyseisenä päivänä oli aurinkoista ja melko lämmintä, joten tarkeni hyvin vaikka ilman takkia. Nyt onkin jo ihan eri juttu kun ulkona on jo sen verran viileämpää... On muuten tullut nyt käytyä Ikeassa aika tiuhaan tahtiin, mutta sieltä saa ihan kivoja juttuja kuitenkin melko edullisesti! Esimerkiksi viime sunnuntaina haettiin sieltä pyykkikori ja pyyhkeitä, eilen ostin taas mm. taulunkehyksiä ja kynttilöitä.
Noista nahkaconverseista tykkään muuten kovasti! Löysin ne käytettynä aika edullisesti, joten oli kyllä tosi hyvä löytö.

shoes Converse pants Dr.Denim shirt Bandolera bag Louis Vuitton sunglasses Ray-Ban

Ja mitäs tänne kuuluu? Arkiviikkoni oli monia pieniä harmeja täynnä kun mm. puhelimeni ja koneeni menivät rikki (tai kone toimii onneksi vielä jotenkuten, mutta aika uusi puhelimeni hajosi lopullisesti). Sen lisäksi sain kuulla, että puhelimeni ei mee takuukorjaukseen (vaikka takuuta oli vielä reippaasti jäljellä) sen takia, koska sen näyttö oli rikki. Puhelimen itse vika oli siis siinä, ettei se enää ladannut ollenkaan. Yhtenä päivänä pyörästäni meni kumi puhki ja jouduin taluttamaan sitä yli kymmenen yliopistolla vietetyn tunnin jälkeen lähemmäksi tunnin kotiin (olin ihan sairaan väsynyt sen päivän jälkeen jo valmiiksi :D). Nukuin myös eräänä päivänä pahasti pommiin ja tärkeät luonnot jäivät välistä... Eikä tossa vielä lähellekään kaikki, mutta onneksi ongelmat loppuivat perjantaihin ja viikonloppu oli sen sijaan todella mukava! Ystäväni Anette tuli Jyväskylästä luokseni Kuopioon koko viikonlopuksi. Perjantaina mun luentojen jälkeen käytiin kahvilla, kaupassa sekä tehtiin meille lounaaksi riisiä, kasviksia ja lohta. Iltapäivällä käytiin treenaamassa ja olin kyllä ihan hurjan iloinen siitä, että sain Anetelta paljon uusia vinkkejä omiin treeneihin! Illalla tehtiin tortilloja, syötiin rauhassa, sekä katsottiin sarjoja koko loppuilta yhdessä poikaystäväni kanssa. Lauantaina herättiin melko ajoissa ja lähdettiin koko päiväksi Matkukseen ja Ikeaan shoppailemaan. Siellä käytiin aamupalalla, monta kertaa kahvilla, tehtiin muutamia kotihankintoja, pyörittiin vaate- ja kenkäkaupoissa, sekä käytiin syömässä. Ikeassa ja Matkuksessa saatiin aikaa kulumaan ihan koko päivä ja illalla oltiin niin poikki, ettei jaksettu tehdä muuta kuin ruokaa, kasvonaamiot sekä käydä saunassa. Tänään oon lähinnä rentoutunut, saunonut, tehnyt vähän kotihommia, sekä suunnitellut tulevaa viikkoa. Ihana viikonloppu pelasti onneksi koko viikon, vaikka alkuviikosta välillä tuntui siltä, ettei mikään suju :)

Tykkää-merkinnät