talven asulemppareita

Nilkkurit Bianco / farkut Vila / takki GlobeHope / laukku Louis Vuitton / huivi H&M
nahkanilkkurit Italialaiset 2hand/ farkut Vila / kauluspaita H&M / vyö MassimoDutti / huivi Burberry / kello Boss / laukku Louis Vuitton
Kengät Ugg / farkut Vila / kauluspaita H&M / huivi Mulberry / laukku Louis Vuitton
Nilkkurit Ecco / farkut Zara / kauluspaita Zara / huivi 2hand / laukku Louis Vuitton Alma
Nahkasaappaat Bianco / farkut Vila / neuletunika Burberry / kello Boss / laukku Louis Vuitton
Nahkanilkkurit Flexx / farkut Vila / paita Zara / jakku Ril's
Maaliskuun ensimmäinen, eikä enää pitkä aika kesään ;) Tänään heräsin auringonpaisteeseen ja nautin aamuteen kaikessa rauhassa blogeja selaillen. Innostuin siinä etsimään myös tämän vuoden ensimmäisiä asuja ja tässä olisi omat lempparit! Ihan kivasti oli tullut otettua kuvia pakkasista huolimatta, mutta kevään ja kesän saapuessa on luvassa varmasti paljon enemmän asukuvia. Lämpöisimmillä ilmoilla tulee kuvattua enemmän ja keväällä, sekä kesällä on muutenkin niin kauniin näköistä. Kaikissa näissä kuvissa ei oo nyt takkia, sillä halusin ottaa kuvia talvella myös niistä vaatteista, joita käytän sisätiloissa. Ja on siinä toinenkin juttu, tällä hetkellä omistan muutamia talvitakkeja, mutta hakusassa on edelleen laadukas niin musta kuin kamelinkin sävyinen takki. Kyllä ne jostain vielä löytyy! Toi ensimmäisen kuvan takki on GlobeHope merkkinen ja siitä tykkään kovasti! Mikä näistä asuista on eniten mieleenne?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hansu
,
Sulla on kyllä mahtava tyylitaju ja hymy 😊
2, 3 ja 4 oli minun mielestä parhaat 😊
Myy
,
Mä tykkään eniten ehkä tuosta valkoinen kauluspaita+mustat farkut -kombinaatiosta. Sulle sopii tuollaiset istuvat kauluspaidat todella hyvin. Mulla ne lojuu vaatehuoneessa, kun en sitten millään osaa niitä pitää. Jakkupuvun kanssa kyllä, mutta siihen se sitten tahtoo jäädäkin.
Button up
,
Kauluspaidat osuvat nappiin... myös buttoned up to the neck, at times... 😊
merenhelmi
,
Kiitos 😉
merenhelmi
,
Oi kiitos, ihana kuulla 😊
merenhelmi
,
Heippa ja kiitos kovasti! Tykkään tosi paljon kauluspaidoista, niitä tuleekin käytettyä tosi usein 😊 <3