Talven piristys

Hei :)
Olen niin rakastunut suunnittelemaan asukokonaisuuden yksinkertaisesti ja klassisesti, yhdistäen viininpunaista ja kultaa. Ensimmäisestä väristä onkin noussut pikkuhiljaa yksi lempparini.. Edellä mainittujen, kahden lyömättömän kaksikon ympärille olenkin rakentanut asun kuin asun jo monena päivänä. Tänään tein siihen pienen poikkeuksen.. Viininpunainen vaihtui aavistuksen pinkkiä taittavaan sävyyn. Etsiessäni päivän asuuni vaatekaapista MassimoDutin huivin, huomasin että yksi ihanimmista Lumenen huulipunista sopi huivin kaveriksi vallan mainiosti.
Nimittäin: Lumene Raspberry Miracle Lipstick sävy 04 Heather day -syyskanervat, jota huulillani on yläkuvassa. Huulipuna on kaikin puolin yksi parhaimmista mitä olen käyttänyt vähään aikaan! Kirjoitinkin viime viikolla saman sarjan huulipunasta blogiini, eri sävystä vain.
Voin vain kehua näitä Raspberry Miracle sarjan punia. Levittyy tasaisesti ja helposti, on ihanan voidemainen koostumukseltaan ja todella kauniin sävyinen erityisesti tämä syyskanervat. Kyseisellä huulipunalla olen saanut itseni ihmisen näköiseksi monenakin aamuna jos kasvoilta on muuten paistanut pahasti väsymys. Piristää muutenkin päivää näin pirteät ja ihanat sävyt. :) Erityisesti tämä Syyskanervat  saa kehuni kivasta ja hiukan erilaisesta sävystään, mitä olen aiemmin tottunut käyttämään. Lumenen kosmetiikassa on hyvä hintalaatu suhde ja huulipunat ovat aika pitkäkestoisia.
PS! En ole oikeasti näin pinnallinen kuin blogi antaa ehkä ymmärtää. Olen lukenut tänään kirjastolla niin paljon tietoa sisältävää ja oikeasti vaikeaa tekstiä kaikkine kaavoineen.. (Jokainen kappale on täytynyt lukea muutamaankin kertaan, ennen kuin se on uponnut tähän kalloon...) Niimpä näin illalla keskityn vaikka sitten niinkin hömppään, kuin huulipunan arvostelemiseen. ;)
Käväisin muuten tänään työpaikallani ja ostoskoriin tipahti muutama uusi kosmetiikkatuote. Uskokaa tai älkää, ne ovat tarpeellisia. :D Kirjoitan uusista tuotteista lähiaikoina. Illanjatkoja kaikille!
>

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Moi! Hei, mehän luetaan samoihin kokeisiin! Itsekin aion hakea lukemaan kauppatieteitä, ensin vain on selvitettävä vielä neljä yo-koetta... Mutta me päästään just sinne mihin halutaan! Tahto ainakin on molemmilla kohdallaan ja sehän loppupeleissä ratkaisee 😊
Musta on ihanaa, miten jaksat vastata jokaiseen kommenttiin ja vielä noin ystävälliseen sävyyn. Monia blogeja lukiessa tuntuu, että kommentoimalla astuisin pahasti kirjoittajan varpaille. Sun blogissa tätä tunnetta ei ole, tulen varmasti kommentoimaan uudestaankin kun on jotain mielessä!
-K (se sama anonyymi)
merenhelmi,
Heippa!:)

Okei tosi mukavaa! 😊 Ehkä opiskellaan jokin päivä vielä samassa koulussa. Paljon tsemppiä yo-kokeisiin, ne menevät varmasti hyvin. 😊 Niimpä, varmasti päästään!! 😊 Tiedätkö vielä, että mihin kaupunkiin haet? Jos johonkin haluaa opiskelemaan tarpeeksi paljon ja tekee töitä sen eteen, niin varmasti sinne pääsee enemmin tai myöhemmin. 😊 Voi kiitoksia. <3 Jos jokin tässä bloggaamisessa on ihaninta, niin juuri teidän lukijoiden laittamat kommentit. Piristävät päivän kuin päivän. 😊 V

Voi ihanaa, kiitos! Paljon energiaa lukemiseen! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229