TALVI-IHON HOITO

Kaunista huomenta kaikille!
Ajattelin tulla näyttämään teille mitä ihonhoitotuotteita tällä tyttösellä on käytössä. Teen vielä erillisen postauksen ihonhoitovinkeistäni, mutta tässä ovat ne tuotteet, joilla taistelen talvipakkasia vastaan ja pidän ihoni kosteutettuna. Olen jo vuosien ajan luottanut Lumenen ihonhoitotuotteisiin, erityisesti tällä hetkellä käytössäni olevaan Lumene Bright Now Vitamin C sarjaan olen niin tykästynyt :)
Ihoni kuivuu hiukan etenkin tällaisien pakkasien aikoihin ja tuntuu tarvitsevan kosteutusta. Nämä tuotteet sopivat mainiosti omalle iholleni. Eivät ole liian tuhteja ja kosteuttavat hyvin.
Omasta kolmikostani löytyy heleyttävä BB-voide, tehohoito ja päivävoide. Lumene Bright Now Vitamin C sarjan tuotteet antavat iholle heleyttä ja suojaavat ihoa ikääntymisen merkeiltä (nämä sopivat kaikenikäisille käytettäväksi).
Heleyttävä BB tehohoito
Levitän kyseistä tuotetta ennen päivä- tai yövoiteen käyttämistä, sillä heleyttävää BB-tehohoitoa voi käyttää seerumin tavoin. Tehohoito kuorii ihoa hellävaraisesti ja auttaa pitämään ihon mattapintaisena. Tällä hemmottelen itseäni usein aamuisin - ihosta tulee ihanan sileän oloinen ja tuote tuntuu kirkastavan ihoa. Jos takana on huonosti nukutut yöunet tämä on aamun pelastus :)
Heleyttävä päivävoide
Aamuisin pyyhin aina ensimmäisenä kasvot kasvovedellä, jonka jälkeen levitän iholleni päivävoidetta. Heleyttävää BB-tehohoitoa ja BB-voidetta käytän joitakin kertoja viikossa, mutta päivävoide on lähes päivittäin käytössäni. Siinä on raikas tuoksu ja kosteuttava koostumus. Voide ei tunnu kuitenkaan liian tuhdilta ja se imeytyy nopeasti.
Heleyttävä BB-voide
Tämä on yksi luottotuotteistani. Tykkään käyttää BB-voidetta etenkin sellaisina päivinä kun meikkaaminen jää vähemmälle. Kyseistä tuotetta voi käyttää päivävoiteen tapaan, meikkivoiteen alla tai yksinään. Itse käytän tätä oikeastaan aina yksinään. Se tasoittaa ihon sävyä (itselläni ihon sävy ei ole mikään tasaisin) ja silmänaluseni ovat jokaisena aamuna aika tummat. Heleyttävä BB-voide peittää myös ihon pieniä virheitä.
Tämän kolmikon olen ottanut mukaan minun ja poikaystäväni asunnolle. Jos lähden viettämään viikonloppua perheeni luokse, siellä minua odottelevat Lumene Sensitive Touch sarjan - tuotteet. Löytyykö teiltä samoja purnukoita? Millä tuotteilla te taistelette talven pakkasia vastaan?
Tuotteet on saatu blogin kautta testaukseen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

On my way,
Täältä löytyypi myöskin nuo samat tuotteet, ihan parhaita! Itse pidän eniten tuosta seerumista, ihana koostumus ja imeytyy nopsaa. Näissä on myös aivan ihana tuoksu. 😊
jutta-onmyway.blogspot.fi
sini
,
Täältä löytyy myös tuo bb-voide. Väriltään ehkä minulle talvella hieman liian tumma, mutta kesällä ja syksyllä oli aivan manio tuote. Välillä saatan laittaa vieläkin meikkivoiteen/puuterin alle. Tuo seerumi kiinnostaisi, joten taidan itselleni sellaisen kokeiluun haalia 😉
Ruusunen
,
Noi on aivan ihanan tuoksusia! 😊 Onkohan toi päivävoide muuten sama kuin se edellinen Pure Radiance Vitamin C+ heleyttävä päivävoide? Mulla on sitä ja Lumene kai uudisti tuotesarjansa jossain vaiheessa? 😊 Oon varmaan elänyt tynnyrissä, hih! ^_^
merenhelmi
,
Moikka 😊

Olen niin samaa mieltä! <3
merenhelmi
,
Hei Sini 😊

Se BB voide tuntuu kyllä ihanalta tuotteelta. Usein käytän sitä viikonloppuisin jos muuten jätän meikkaamisen vähemmälle 😊

Ihanaa illanjatkoa <3 Ja tosta seerumista tykkään myös tosi paljon:)
merenhelmi
,
Hei Ruusunen <3

Apua nyt en osaa kyllä ihan varmaksi sanoa! :/ Miten on mennyt minultakin ihan ohitse! Toi päivävoide on kyllä paljon käytössäni, ihanan tuoksuinen ja imeytyy nopeasti, sekä kosteuttaa hyvin:)

Ihanaa illanjatkoa<3