tämän päivän ja eilisen kuulumisia

Mulla on jäänyt aikaisemmin julkaisematta vielä nämä muutamat kuvat aamuntunnelmiin liittyen ja ne sopivat ihan täydellisesti näin viikonloppuun. Viikko oli kieltämättä aika kiireinen, mutta tänään nukuin tunnin pidempään, luin kauneus- ja muotilehtiä, mitkä olivat jäänyt viikon aikana lukematta ja suuntasin aamujoogaan. Mä rakastan aamutunteja ja jooga on mun lemppari. Tuntuu, että päiväni ei vaan lähde käyntiin ilman muutamaa vesilasillista, aamuvenyttelyä, lenkkiä tai joogaa. Heti herättyäni mielessä pyörii usein kaikki ne asiat, joita tulisi sen päivän aikana tehdä, mutta kun rauhoittuu ihan ensimmäiseksi esimerkiksi juuri joogan pariin, on sillä niin merkittävä vaikutus koko päivään! Sen lisäksi, että olo on kaikinpuolin rauhallisempi, saa siitä niin paljon virtaa ja energiaa koko tulevaa päivää varten. Niinä päivinä jos olen nukkunut vahingossa kymmeneen, herätän kehoni kahvin voimalla ja aloitan samantien hommat tietokoneella, olo on kyllä niin pökkyräinen, ettei oo tosikaan.

Joogan ja ylipäätään rauhallisen aamun lisäksi oon leiponut taatelipiirakkaa ja tehnyt tässä koneella hommia. Poikaystäväni lähti pelaamaan sulkapalloa ja mä ajattelin lähteä pian lenkille rantaan. Illalla olisi tarkoitus mennä yhdessä kuntosalille ja salin jälkeen aion lukea koko viikon edestä muitakin kirjoja kuin vaikeaselkoisia (ja vielä englanninkielisiä!) opiskeluun liityviä opuksia.

Eilen ostettiin vähän herkkuja ja katsottiin sarjoja koneelta, sekä käytiin yhdessä jääkiekkopelissä, vaikka suoraan sanottuna en ole jääkiekosta henkilökohtaisesti mitenkään kauhean kiinnostunut. Ollin kukaan ystävistä ei päässyt eilen lähtemään, joten lupauduin hänen seurakseen. Mutta olihan se ihan yllättävänkin mukavaa ja toisaalta Olli tekee niin paljon asioita minun eteen, että oli pikkujuttu lähteä yhteen jääkiekkopeliin :D Eilen hän kyllä yllätti minut: oli pyöräillyt aika pitkän matkan kovassa pakkasessa hakemaan uutta objektiiviani Gigantista, jotta saataisiin mahdollisimman pian uusia asukuvia blogiini. Mutta siitä lisää myöhemmissä postauksissa! Nyt laitan tuorepuuron jääkaappiin ja jatkan taatelipiirakan tekemistä. Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ps. Olen kovin pahoillani, että kommentteihin vastaaminen viivästyi tällä viikolla. Olen nyt vastannut ihan ajan kanssa kaikkiin viesteihin muun muassa "opiskelutavoitteita" ja "matkalle yksin" -postauksien kommentteihin.

Julkaisen illalla postauksen valokuvaukseen liittyen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Satu
,
Hihii istuin sun vieressä eilen jääkiekkopelissä! 😊 Mukavalta kuulostaa sun viikonloppu. Ja kiva blogi, tykkään! 😊
merenhelmi,
Aijaa haha, olin tullut suoraan kuntosalilta ihan naama punaisena sinne peliin ja kyselin varmaan maailman tyhmimpiä juttuja koko ajan Ollilta siitä jääkiekkopelistä! 😃 😃 Ihanaa illanjatkoa sinulle ja mukavaa viikonloppua 😊 Olisi ollut mukavaa jutella kanssasi, en tajunnut ollenkaan! 😊
merenhelmi.indiedays.com