Tämän päivän välipala

Moikka kaikille ja ihanaa iltapäivää sinne :) Joku heitti aikaisemmin kysymystä mun päivän syömisistä, joten ajattelin tänään koulusta päästyäni napata kuvan mun tän päivän välipalasta.. Juon yleensä kahvia tosi harvoin, mutta tänään oli kyllä niin superväsynyt olo, että oli pakko kokeilla olisiko kahvista jotain apua. Olin eilen illalla tosiaan siellä töissä ja hieman pitkäänhän siellä meni kun porukkaa kävi yhtenään :) Mutta nyt pitäis motivoitua siivoomaan ja samalla odottelen pikkusiskoani uimaseurasta kun lupasin leipoa sen kanssa mangokakun. Ja toivottavasti toi sade nyt väistyisi niin voisi illalla kävellä pienen lenkin, jos sitä nyt edes inspiroituu lähtemään :D
<
Eilistä marjapirtelöä, salaattia, lettuja ja omenahilloa, kahvia ja teetä.. Ja täytyy kyllä sanoa, että toi salaatti on aivan uskomattoman hyvää! Meidän vakiosalaatti tällä hetkellä :) Sopii hyvin ruuan lisukkeeksi tai välipalaksi sellaisenaan. Ja kaikenlisäks on vielä tosi terveellistä!
Salaatissa on:

- Porkkanaraastetta (esim 1 litra)
- Saman verran kaalia pilkottuna
- 0,5 dl hyvää kylmäpuristettua oliiviöljyä
- 0,5 dl valkoviinietikkaa
- 0,5 dl luomumajoneesia

Ja ensin sekoitetaan keskenään porkkana- ja kaaliraaste. Sitten oliiviöljy, valkoviinietikka ja majoneesi sekoitetaan keskenään ja lisätään porkkana-kaaliraasteen joukkoon. Ja valmista :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kiva tää välipalapostaus =) Itsekin juon kahvia välillä, kyllähän se vähän piristää! Mukavaa iltapäivää myös sinulle 😊
Anonyymi
,
Tohon kysymyspostaukseen viitaten: miten näet kommentoijan IP-osoitteen? On mullakin blogi ollut, mutta en oo tajunnut miten sen IP-osoitteen näkisi?
merenhelmi,
Anonyymi: Voi kiitti 😊 Niimpä, kyllähän se piristää, tosin joskus mulla tulee siitä tajuton päänsärky, mutta tällein välillä se menee 😊

Anonyymi: Ei sitä pelkästään tän bloggerin omilla toiminnoilla näe. Äidin kaveri asensi netistä sellasen ohjelman, jonka kautta sen pystyy näkemään.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anna,
herkullisen näköistä! <3

mitä toi luomumajoneesi on? kuulostaa hauskalta 😃
www.blogger.com/profile/022055127244576910
Demisdays,
Looks good, is it breakfast?
www.blogger.com/profile/065343835125777987
JT,
ah miten hyvän näköstä! oot muuten mielettömän nätti
J
www.blogger.com/profile/045678330089160916
Anonyymi
,
Lueskelin näitä vanhoja postauksia ja huomasin ton IP -osoite jutun, iteki haluisin sellasen mistä sen pystyy näkemään nii osaatko yhtään sanoo mistä sen voi ladata? (: Näkyykö siinä nimikin ja kaikki? =)