tän hetken kosmetiikkasuosikit

Nyt vihdoin ja viimein tämän meikkipostauksen vuoro. Mun meikkipussiin on viime aikoina löytänyt kaksi mielestäni tosi hyvää tuotetta: Lumene Matt Control - meikkivoide sävyssä 1 kultahiekka, sekä Lumene Lip Color True Passion - huulipunakynä, joita oon käyttänyt tän syksyn ja alkutalven aikana lähes päivittäin. Tykkään siis käyttää punaista huulilla ihan arkenakin, kuten ootte varmaan huomanneetkin :)
Oon ollut suuri Lumene tuotteiden ystävä jo vuosia. Tällä hetkellä suurin osa kosmetiikastani löytyy juuri kyseiseltä merkiltä, puhdistustuotteet ja ihonhoitotuotteet mukaan lukien. Niimpä oonkin tosi iloinen siitä, että saan tehdä yhteistyötä juuri kyseisen merkin kanssa. Kun miettii, oon aika uskollinen juuri omille lempparimerkeilleni (mm. Nespresso, Lumene, Apple jne). Jos meen esimerkiksi kosmetiikkaosastolle, suuntaan automaattisesti Lumenen pisteelle. Toisaalta taas tykkään testailla avoimin mielin kaikkea uutta kosmetiikan saralla jne. Mutta ehkä se, mitä on tottunut pitkään käyttämään, pitää usein aika vahvasti sitä ykkössijaa :)
Nämä Lumenen True Passion Lip Color -huulipunat ovat siis tavallisia huulipunia kynän muodossa. Myyntiin nämä ovat tulleet marraskuun aikana, että melko uudesta tuotteesta on siis kyse. 
Sävyvaihtoehdoista tykkään ehkä eniten tästä sävystä 5 (Ylellinen tunne). Pigmentti on yllättävän vahva (mikä on mielestäni tosi hyvä juttu) ja pysyvyys on mielestäni paljon parempi kuin monissa muissa huulipunissa. Tämä tuntui oikein "tarttuvan" huuliin ja kun tällä "värittää" huulet, ei väri kulu päivän mittaan kovin helposti :) Kulmikkaalla kärjellä on helppo tehdä suht. tarkkaa jälkeä. Kannattaa kuitenkin rajata huulet etukäteen, jotta puna ei lähde leviämään ja lopputulos on siistimpi. Vahvan pigmentin lisäksi tämä antaa huulille myös kiiltoa. Plussaa myös siitä, että tämä on hajusteeton! Monet punat jäävät ainakin minulla käyttämättä niiden liian voimakkaan tuoksun takia. En keksi mitään miinuksia, oletteko te kokeilleet tätä? 
Nämä kannattaa aina muistaa huulipunaa levittäessä :) (Lainattu Lumenen sivuilta)

VAIHE 1 Täydellinen huulimeikki alkaa puhtaista ja kosteutetuista huulista. Luo huulillesi kaunis muoto ja hyvä pohja rajaamalla huulet huultenrajauskynällä. Huultenrajauskynän avulla neutraloit myös huultesi omaa sävyä, jotta huulipunan sävy pääsee paremmin esiin. VAIHE 2 Aloita huulipunan levitys ulkoreunoista keskiosaa kohti – lisää punaa joko siveltimellä tai suoraan puikosta. VAIHE 3 Kun olet levittänyt värin huulillesi, paina kevyesti huulet kasvopaperiin. Lisää hieman valokynää tai korostusväriä amorinkaarelle huulten korostamiseksi.
Toinen mitä oon käyttänyt paljon on tämä Matt Control -meikkivoide. On oikeasti välillä todella vaikeaa löytää sellainen meikkivoide, joka ei jätä tunkkaista lopputulosta. Tämä on koostumukseltaan aika vetistä, mutta lopputuloksesta tulee kuitenkin peittävä. Näppyihin laitan erikseen peitevoidetta, mutta tämä tasoittaa hyvin esim. maksaläiskiä ja ihon punaisuutta. Mun mielestä tämä meikkivoide jättää ihosta jotenkin hyvin luonnollisen ja ennen kaikkea tasaisen näköisen. Sellaisen "samettisen" / "puuterisen". Mun iho ei yleensä kiillä, mutta jos on taipumusta sellaiseen, tämä lupaa pitää kiillon kurissa. Tässä on myös tarpeeksi vaaleat sävyvaihtoehdot! Itselläni ainakin täytyy olla nyt talvisin ihan vaalein / toiseksi vaalein sävy. Monissa meikkivoiteissa ei ole nimittäin tarpeeksi vaaleita sävyvaihtoehtoja. Kaikin puolin hyvä tuote tämäkin!
> (Näihin kuviin oon laittanut Lumene Matt Control meikkivoidetta ja huulille True Passion Lip Color huulipunaa).

Mutt nyt takaisin tenttilukemisen pariin! Pari pitkää työpäivää ja yks tentti edessä vielä ennen viikonloppua. :) Mutta on muuten tän vuoden vika tentti kyseessä, jes!

*Tuotteet on saatu testikäyttöön 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Se on kyllä tosi hyvä myöskin! 😊 Niin ja kiitos!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
merenhelmi,
Moikka! Ja voi kiitos, ihanasti sanottu! 😊
Mulla on käytössä Cailapin The Curler -taivuttimet, ne on edulliset ja mun mielestä aika hyvät! Ovat kestäneet pitkään käytössä ja taivuttaa mun mielestä ihan näppärästi! Ja tällä hetkellä mulla on käytössä Oriflamen ripsiväri, itseasiassa juuri tää: http://fi.oriflame.com/products/product?code=30460
Mun mielestä Oriflamella on jotenkin yllättävän hyviä ripsareita ollut! Tai ainakin ne mitä oon testannut 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229