Tän hetken teelempparit x 5

Oon nyt innostunut juomaan teetä taas enemmän ja tässä olisi muutamia mun tän hetken lemppareita! Pyrin suosimaan luomua ja välttämään mustaa teetä. Eniten mun tulee juotua yrttiteetä ja vihreää teetä, mutta välillä vaihtelun vuoksi tulee tehtyä myös valkoista teetä. Hyvin usein ostan joko Clipperiä tai Pukkaa, mutta nyt uusimpana kokeiluna oon tykästynyt todella paljon myös Hari Tea -merkin teehen!

- Hari Tea Licorice, Mint & Lavender Talk to me (piparminttu, lakritsanjuuri, sitruunaruoho, viherminttu, kaneli, laventeli, kardemumma, inkivääri, mustapippuri ja mausteneilikka). Jotenkin tosi raikas tee. - Luomua!

- Clipper Love me truly (kaneli, inkivääri, appelsiininkuori, lakritsanjuuri, fenkolin siemen, kardemumma, neilikka). Kivan mausteinen. Juon tätä usein iltaisin. - Luomua!

- Pukka Licorice & cinnamon (lakritsanjuuri, kaakaopapu, paahdettu sikurinjuuri, kardemumma, kaneli ja fenkolin siemen). Tämäkin mausteinen ja ns. lämmittävä tee :) - Luomua!

- Clipper Blackcurrant & blueberry (Malva, ruusunmarja, lakritsanjuuri, nokkonen, ananaspalat, mustaherukanpalat, luonnolliset makeutusaineet, mustikanpalat). Jos tekee mieli jotain makeaa, kannattaa kokeilla tätä tai Clipperin mansikkateetä. Molemmat on tosi makean makuisia, vie makeanhimon hetkessä! - Luomua!

- Forman Tea Paratiisi Sen Cha vihreä lehtitee (maustettu passionilla, kiivillä ja ananaksella. Lisänä appelsiinin paloja ja ruusun terälehtiä). Tosi raikas ja hyvän makuinen vihreä tee!

Ps. Monet näistä sisältää lakritsia. Kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä lakritsin liiallista nauttimista.

Mitä teetä te suosittelisitte? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit