Tän kevään eka koitos takana!

Moi taas! :) Nyt on vähän kuollut olo :D Tai sellainen tosi väsynyt ja vähän ristiriitainen sen suhteen, että miten. Toisaalta meni hyvin, mutta sitten tiiättekö kun alkaa aina miettimään, että mitä olis voinut vastata paremmin ja mihin olis pitänyt laittaa mitäkin.

Jokeritehtäviin vastasin molempiin ja etenkin tehtävä 10 "Naimisissa tai muuten parisuhteessa elävien terveys on tutkimusten mukaan Suomessa parempi kuin naimattomien, eronneiden tai leskien. Pohdi, mitkä tekijät voivat selittää näitä terveyseroja." Meni mun mielestä aika hyvin kun oon lukenut psykaa, niin sitä pysty hyödyntämään aika hyvin.

Yo-kirjotus oli mun mielestä aika pohtiva tällä kertaa ja etenkin sen jälkeen kun olin vastannut kahteen jokeriin ei luovuus ja pohtivuus ollut ihan huipussaan. Mutta hyvin jaksoin kuitenkin. Toisaalta vaadittiin myös aika tarkkaa lukemista, etenkin sen tupakkatehtävän osalta. Mutta nyt oli paljon rennompi olo kun kirjotin ja tuotettu tekstikin tuntui aika sujuvalta. (Tai no ainakin sujuvammalta kuin viime syksynä..)

Mutta hypin riemusta kattoon jos tulos on M ja siihen olisin todella tyytyväinen.

 Terveystiedon YO- koe, jonka tänään tein löytyy täältä.

Jotkut olivat toivoneet kuvaa meidän koulusta, niin nappasin tänään nopeesti kuvan. Ulkona paistoi ihanasti aurinko. Ja Wilhelmiinassa kävin myöskin, juttelin vain puhelimessa kavereiden kanssa varmaan tunnin ja sain syödyksi vain yhden munkin. :D

Hei kertokaa miten teillä meni?? :) Mihin vastasitte ja mitä olitte mieltä tämän vuoden terveystiedon yo-kokeesta? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

karoliina
,
nonii, eihän tarvinnutkaa päntätä pahemmin tt3-kirjaa tota koetta varten? 😉 pidetää peukut pystyssä että tulos on sun tavoitteen mukainen! 😊
Anonyymi
,
Juu, onhan tossa aika paljon mutta kun ei ota paineita niin hyvin menee. Enkku, äikkä ja ussa ainakin on mulla vahvoja, preleistä sain lukematta enkusta ja äikästä molemmista M:n ja ussasta C:n. =) Kiitos tsempeistä ja paljon tsemppiä myös sun kirjotuksiin!! 😊)
Maria
,
Mun mielestä terkan koe oli aika mukava, tein tehtävistä 2-6 ja 10. Jäi tosin harmittamaan se hiv-jokeri, kun mietin tosi kauan vastaisinko siihen vaiko en, kun en ollut aivan varma vastauksista enkä sitten uskaltanut ottaa riskiä 😟 Kotona kun katsoin, niin olisinkin tiennyt siihen asiat tosi hyvin, mutta nyt tällä kertaa näin. Pääasia, että koe on ohi ja varmaankin riittävän hyvin sujunut 😊Itselläni on nyt kaksi koetta takana, ja kolme vielä edessä (ruotsin korotus, lyhyt matikka, lyhyt saksa).

Ihana, jos sullekin jäi tosta terkasta ihan mukavat fiilikset, ja jaksamisia psykan lukemiseen! 😊)
Anonyymi
,
Mitä sait niistä aineista mitkä uusit, kun et ollut tyytyväinen niihin?
Anonyymi
,
Saitko todella kirjoitettua vastauksen 10 minuuttiin? Vau!:) itselläni menee aina vähintään tunti..:s kuinka pitkän vastauksen ehdit saada aikaiseksi?:)
merenhelmi,
karoliina:
Ei tarvinnut!:) Onneks 😃 Niimpä<3 Nyt tuntuu, ettei mennytkään hyvin, en tiedä.. Jännittää tulos! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Anonyymi:
Niimpä 😊 Oho, joo tosi hyvät sait preleistä. Hyvin sulla menee kirjotukset!:) Tsemppiä! Ja kiitoksia paljon 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Maria:
Niin oli 😊 Itsekin tykkäsin niistä tehtävistä. Juu 😊
Niimpä! Mä huomasin muuten jälkeen päin, että olin kirjottanut vääriä asioita siihen hiv jokeriin. Harmittaaa tosi paljon! 😟 Tai olin kirjottanut vahingossa, että se olis autoimmuunisairaus, vaikkei se olekaan.. Ärsyttävää. 😃 Mutta innolla (ja jännityksellä) odotellaan nyt tuloksia.. Sinulla meni varmasti hyvin!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Anonyymi:
Psykasta sain viime syksynä C:een. En tiedä paraneeko nyt yhtään.. Viimeks jäi pisteestä vajaaks ämmästä ja viime kerralla ymmärsin jokerin väärin, jonka seuraksena se tehtävä meni nollille tai ainakin melkein nollille. Saa nyt nähdä miten käy tällä kertaa. En oo ehtinyt lukea oikein hyvin psykologiaa. 😟
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Anonyymi:
Sain vastauksen 10 minuutissa, mutta en kovin hyvää sellaista 😃 Noin sivun sain kauheella vauhdilla kirjoitettua. Ei se tehtävä ainakaan hyvillä pisteillä lähde.. En olis muutenkaan tiennyt siitä kovin paljoa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167