Tänään mökkipäivä, huomenna jännempi päivä :)


Mä lähdenkin huomenna purjehtimaan merelle!! Ette voi edes kuvitella, kuinka innoissani olen. Ollaan näillä näkymin kaks päivää, mutta saa nyt nähdä sitten. :) Olen ollut tosi ahkerana töissä ja huomenna on vielä yks aamuvuoro, jonka jälkeen hyppään junaan ja illalla olenkin jo merellä! ;) Vietän siis 3 päivän loman Helsingissä. 

Mutta tähän päivään... Olin töissä ja päivän mökillä.. 
Mökille lähdössä: En kovin edustavana, mutta väliäkös sillä ottaen huomioon minne olin matkalla. Oli muuten ihan tajuton päänsärky, joten yritin juoda vettä mahdollisimman paljon.. 

Kun pääsin tänne päiväni pelastui ja päätäkään ei särkenyt enää melkein ollenkaan...

Uitiin ja saunottiin monta tuntia.  Siinä meni aikalailla tämä päivä. :) Vesi oli 24 asteista, kelpas. ;) Ton minikaislikon ympäri tuli uitua muutaman kerran...

 Ja uusi mökki rakentuu kovaa vauhtia.

 Hmmm.... ? Miksköhän mun oli pakko ottaa tästä kyltistä kuva..? Aina en ymmärrä itseäni.
Matkalla kotiin naurettiin, juteltiin ja popitettiin musiikkia kun jotkut 18v amispojat.. :D
Kotona avasin karkkipussin ja nyt istun hetken ja tapan aikaa, ei huvittais siivota ja pakata.. Huomenna on MAHTAVA päivä edessä! :) Ainakin toivon niin.

Hyvää yötä! Yritän olla tehokas ja tehdä teille ajastettuja postauksia. Lähden 3 päivän lomalle ja en tiedä pääsenkö milloinka / pääsenkö ollenkaan siellä reissussa koneelle. :) Olis kiva päivitellä teille kuulumisia. 
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Etkö ole itsekin 18v. joten ei tota popittamista tarvi mitenkään puolustella 😊
merenhelmi,