Tänään olen...

Tänään olen..

- Järjestänyt vihdoin viimein vaatekaappini ja kokeillut vaatteita varmaan yli kuuden tunnin ajan. Huh kovaa hommaa ;)
- Jutellut poikaystäväni kanssa puhelimessa ja potenut ikävää. Tapasimme noin kaksi viikkoa sitten nopeasti pääsykokeen jälkeen, mutta muuten emme ole nähneet yli kuukauteen. Asumme nyt ainakin kesän ajan eri kaupungeissa niin ei varmaan tuu tavattua kovin usein.
- Suunnitellut meidän yhteistä huiman kolmen päivän lomaa.. Silloin on tiedossa kaikkea romanttista kuten yhdessä kansantalouden opiskelua.. :D (Jatkamme kauppatieteiden opiskelua avoimessa yliopistossa nyt kesällä).
- Lenkkeillyt rannassa, tehnyt hullun kotitreenin (tai siltä se ainakin tuntui tauon jälkeen..) ja syvävenytellyt.
- Lakannut kynnet Essien uutuuslakalla spin the bottle josta postailen jossain vaiheessa lisää. Tosi kaunis sävy.
- Herkutellut vihersmoothiella, mikä on oikeesti tosi hyvää!
- Suoristanut hiukseni (jota en ole tehnyt varmaan yli puoleen vuoteen), sekä järjestänyt osan meikeistäni uuteen Ikeasta löytämääni lokerikkoon.
- Ihastunut korviani myöten uuteen Loreal Nude Magique Blur Cream tuotteeseen, jota minulla on itseasiassa näissä kuvissakin. Ihan loistava tuote joka häivyttää ihohuokosia, tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja antaa myös peittävyyttä. Kyseistä tuotetta voi käyttää pohjustusvoiteena tai yksinään. Itse käytin tuotetta pohjustusvoiteena ja ihon pinnasta tuli ihan tasainen.

PS! Kiitos ihan huipuista kommenteista! Tuntuu, että oon ollut koko ajan menossa viime aikoina, mutta nyt jatkan taas vastailua! Huomisen oon vielä kotona ja torstaina olisi jälleen suuntana Helsinki.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Julia
Julia,
Wautsi! Ihana sinä 😊 ps. Pääsitkö Jyväskylän kauppikseen, tuloksethan on tullut? 😉
merenhelmi
merenhelmi,
Hei Julia <3 Ihana kuulla kiitos! Postailen aiheesta jossain vaiheessa!:)
merenhelmi.indiedays.com
IP: 82.99.3.229