TÄTÄ ET TIENNYT MINUSTA

Monissa blogeissa on pyörinyt haaste, jossa bloggaajat kertovat kahdeksan asiaa itsestään, joita lukijat eivät välttämättä tienneet aiemmin. Tässä hyvässä postausideassa kannan nyt korteni kekoon paljastamalla itsestäni sellaisia asioita, joita ette ehkä vielä tienneet! ;) Tosin näitä asioita taisi tulla nyt enemmän kuin kahdeksan, mutta olkoot menneeksi!
1. Rakastan haleja! Äiti saa halin vähintään kerran päivässä, poikaystävä kuulemma liiankin usein, eikä ystäväni Anettekaan pääse halauksilta pakoon!
2. Harmi vain, mutta en osaa soittaa mitään soitinta. Ala-asteella kun meillä oli nokkahuilutunteja en oikeasti osannut yhdelläkään tunnilla yhtään mitään, soitin vaan mitä sattuu muiden mukana. Totuus taidoistani paljastui kyllä nokkahuilukokeessa kun piti soittaa yksin opettajalle, taisin olla lievästi sanottuna punainen.
3. Olen aina ollut sitä mieltä, ettei ensimmäisillä treffeillä kuuluisi vielä pussata, saati sitten mitään sen enempää. Kun olimme poikaystäväni kanssa ensitreffeillä pussasin häntä (pieni vahinko) ja väitin vakavalla naamalla sen päivän jälkeen, että se oli poikaystäväni, enkä ainakaan minä ;) Hän mietti hämillään, että niinkö siinä kävi..
4. Pienenä haaveammattini oli tanssijan ura.
5. Rakastan niitä pieniä pallomunkkeja, ah! Mun heikkous. Toinen mihin mulla on edelleen kauhea himo on pähkinäsuklaa! Lukioaikana (ei ihme, että olinkin pyöreämpi) saattoi joinakin päivinä mennä jopa levy päivässä! En oo vieläkään päässyt himostani eroon! Eikä mikä tahansa pähkinäsuklaa, vaan Maraboun pähkinäsuklaa! Nam!!
6. En oo koskaan harrastanut yhden illan juttuja tai maistanut tupakkaa. Liian kiltti tyttö? :)
7. Nuorempana jännitin esitelmiä todella paljon, mutta onneksi pääsin siitä eroon lukioaikana. En edelleenkään erityisemmin tykkää esitelmien pitämisestä, mutta uskaltauduin puheviestinnän perusteet kurssille ja se oli sellainen itsensä ylittäminen. Nykyään yleisölle puhumista ei osaa enää jännittää samalla tavalla, mutta jännitän kuitenkin edelleen joitakin tilanteita aika paljon kuten työhaastatteluita. Ne ovat saaneet sydämen lyömään muutamia ylimääräisiä lyöntejä!
8. Nukun melkein aina hiukset letillä.
9. En ole koskaan tykännyt mitenkään erityisemmin käydä ravintoloissa syömässä - sen sijaan kahviloissa käyminen on tullut minulle jo vähän liiankin tutuksi ;)
10. Yksi tosi huono tapa minulla on naksutella sormia! Miten pääsisin tästä inhottavasta tavasta eroon? Tottakai sitä voi vaan päättää "enää en naksuttele sormia" ja olenkin päättänyt tämän asian itseni kanssa jo muutamia (kymmeniä) kertoja..
11. Juon alkoholia tosi harvoin, mutta Espanjan lomilla Mojito meren rannalla on tullut jo perinteeksi! ;)
12. Blogista saattaa saada sellaisen kuvan, että olen aika avoin ihminen, mutta todellisuudessa päästän todella harvoja ihmisiä oikeasti lähelleni. Harva tuntee minut pohjimmiltaan ja sitä joskus ihmettelenkin, miten paljon olen kertonut itsestäni ja elämästäni täällä blogissa. Olen aina ollut sellainen, etten päästä kovin helposti ihmisiä lähelleni niin, että he tuntisivat minut hyvin.
13. En voi sietää mustaa kahvia, kahvi maidolla tai ei ollenkaan. :)
14. Tykkään paljon enemmän olla kameran takana kuin edessä!

Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Hei Lisa 😊

Kiva kun kommentoit 😊 Olen tehnyt blogia jo lähemmäksi 3 vuotta niin sekin varmasti vaikuttaa siihen, että google löytää monet blogikirjoitukseni. 😊

Ja mahtavaa kuulla, että saat blogistani sellaista varmuutta. Kannattaa rohkeasti kulkea vain omaa polkua ja tehdä elämässä sellaisia päätöksiä, jotka kokee itselleen tärkeäksi 😊 <3

Kiitos itsellesi 😊
merenhelmi
merenhelmi,
Hei Sini! 😊

Oho, noin moneen! Olemme sitten ainakin joiltakin osin aika samanlaisia 😊

Ja niimpä! Tohon viimeiseen, niin oon ihan samaa mieltä kanssasi 😊

Oikein mukavaa sunnuntai-illan jatkoa sinulle ja kiva kun jätit kommentin 😊

<3
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229