täydellinen aamu

Banaaniletut, noi monissa blogeissa vilahtaneet herkut. Ajattelin, että olenkohan ihan out kun postailen vielä tällaisesta viime vuoden villityksestä ;) Mutta täytyy myöntää, että itse maistoin näitä ensimmäistä kertaa vasta tänä aamuna. Aamuna, jolloin sain herätä ilman minuuttiaikataulua, kun sain pysytellä visusti peiton alla vielä hetken ja aloittaa leppoisan lauantaipäivän ihanilla banaaniletuilla, sekä kahvilla..
Voi että mä tykkäänkin letuista - päälle vielä itsepoimittuja mustikoita ja vaahterasiirappia. Ei oo muuten enää montaa kuukautta kun pääsee taas poimimaan mustikoita, vaikka säikähdinkin metsään menemistä hetkeksi kun vastaan tallusti lenkkipolulla tässä muutamia viikkoja sitten karhu, kyllä luit oikein.. Mutta tällaiset kiireettömät aamut ovat kyllä aikamoista luksusta tässä pääsykoestressin keskellä, taidan huomennakin aloittaa päivän tällaisissa rauhallisissa tunnelmissa.
Ja vaikka ollaan vielä vähän aikaa lauantain puolella, haluan toivottaa jo mukavaa sunnuntaita kaikille :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusunen
,
Maukkaan näköisiä! 😊 Miten saat muuten ne pysymään noin siisteinä? Mulla menee aina ihan muusiksi. :/
merenhelmi,
merenhelmi,
Kokeile ihmeessä, noista tuli niin hyviä! 😊 Kerro sitten mitä tykkäsit <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hih kiitos 😊

Karhu oli jonkin matkan päässä, että ei ihan vieressä kuitenkaan. Näin sen kun olin metsätiellä lenkillä, se oli minun edessäni tien vieressä. Säikähdin ihan kauheesti ja lähdin juoksemaan niin kovaa kuin pääsin karhusta poispäin. Juoksin niin pitkään kuin jaksoin, karhu ei onneksi lähtenyt perääni!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos tsemppauksesta, vielä muutama viikko edessä! 😊 Mäkin pelkään käärmeitä ihan kauheesti. Aina olen mustikkametsässä vähän varuillaan..
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hih, nyt vain uutta yritystä kehiin! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos Ruusunen <3 Tosi varovasti paistoin.. Ja huomasin muuten, että pannuun kannattaa laittaa juuri tietyn verran taikinaa paistumaan. Kun laitoin vähän liikaa, lettu paistui aika nopeasti toiselta puolelta (mutta ei paistunut sisältä kokonaan), eikä sitä saanut kunnolla käännettyä. Kun laitoin vähän vähemmän taikinaa pannulle, onnistui paremmin 😊
merenhelmi.indiedays.com
Ruusunen
,
Ok, kiitos vinkistä! <3 Pitää kokeilla laittaa vähän vähemmän taikinaa. 😊
merenhelmi,
Ei mitään murunen 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kerro sitten, että miten kävi! 😊
merenhelmi.indiedays.com