Täydellinen kesäpäivä

Tämän tytön sydän on sulanut tälle oranssille Jopolle, jolla olenkin kruisaillut koko aurinkoisen kesän niin rannalle, jätskille, auringonlaskua ihastelemaan kuin mökillekin. Nyt on kuitenkin korkea aika kertoa vähän tarkemmin, mistä onkaan kysymys. Sen lisäksi, että Merenhelmi-blogissani vietetään kaunista, raikasta ja heleää kesää yhdessä Lumenen kanssa, ja olen saanut ilahduttaa teitä yhdellä jos toisellakin arvonnalla, on tämä upea herkullisen oranssi Jopo menossa mukana. Pääsin siis mukaan Lumenen mahtavaan kesäkampanjaan ja täällä blogin puolella nautitaan kauniista kesäpäivistä Lumenen kesätuotteilla hemmotellen, sekä pyöräillen pitkin kaunista Keski-Suomea.
Kesän alussa sain hymyn huulille tuovan viestin, jossa kysyttiin haluaisinko Lumenelta tällaisen upean menopelin käyttöön ja vastausta ei tarvinnut kauaa miettiä (niin pitkään kuin muistan, on Jopo kulkenut haaveideni listalla). Voisin sanoa, että rakastan pyöräilemistä ja kuljen pyörällä käytännössä kesät talvet. Siitä päivästä lähtien kun opin ajamaan, olen pyöräillyt lähestulkoon kaikki matkat, mitkä pyörällä vaan voi inhimmillisesti taittaa. Tämän ihanan Jopon saatuani, eipä tuo mikään ihmekään, tämä tyttö kapinoi sitä ajokortin hankkimista ihan viimeiseen saakka ;) Eilenkin poikaystäväni saapuessa meille ehdotin hänelle Joporetkeä rantaan, ja ei mennyt kauaakaan, kun hurautimme rantaan lempeän ilta-auringon valaistessa metsäpolkua..
Kuten tiedättekin, olen Lumene-tuotteiden vannoutunut käyttäjä ja minä ja Jopo ollaan erottamattomat. Monena päivänä olenkin pakannut mukaan rannalle ja mökille ne tarvittavat "must have" tuotteet, jotka kulkevat kätevästi Jopon suloisessa korissa. Voisin ehkä teillekin vilauttaa tässä lähipäivinä ne omat kesän lempparini Lumenen valikoimista? Suosikkihuulipunani tulikin jo ilmi täällä postauksessa.
Olettehan muuten huomanneet ja osallistuneet Lumenen kesäkampanjasivuilla järjestettyyn kilpailuun, jossa Lumene arpoo 30 tällaista pirtsakan sävyistä Jopoa osallistujen kesken, sekä täydellisen kesäpäivän tuotteita. Jos et ole vielä, pääset osallistumaan arvontaan täältä.
Sen lisäksi, että voit osallistua arvontaan Lumenen kesäkampanjasivustolla, myös täällä omassa blogissani on tällä hetkellä menossa arvonta laadukkaista Gel Effect -kynsilakoista. Siihen pääset osallistumaan täältä (arvonta päättyy sunnuntaina 3.8). Koska osallistujia on tullut niin paljon, ja valitettavasti en voi lähettää kaikille palkintoa vaikka haluaisin, on lohdutuspalkintoja luvassa.
Ja kannattaa pysyä kuulolla, sillä blogissani on tulossa vielä monta Lumene-arvontaa tämän kesän aikana :)
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi
Lumene kesä , Lumene , oranssi Jopo , Jopo pyörä , täydellinen kesäpäivä , Vila mekko , Tommy Hilfigerin balleriinat , Boss kello , Ray Ban aurinkolasit , Ray-Ban aurinkolasit , Ray-Ban Aviator aurinkolasit , kesäkuvia , pyöräreissu , pyöräretki kuvia , Keski-Suomi maisema , asukuvia bloggaaja , kesätyyli , kesämekko , kesäasu , kesäinen asu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Oi kiitos kovasti, upeus itse! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
merenhelmi,
Moikka ja kiitoksia paljon 😊 Olen ajanut sillä varmaan joka päivä, ihana! 😊 <3
merenhelmi.indiedays.com
IP: 82.99.3.229