Täydellinen kynsilakka

♥ Siskoni palaavat kotiin aivan pian, onkin todella mukavaa päästä viettämään aikaa niin Linnean kuin Lempin kanssa pitkästä aikaa! :) Meillä onkin rentouttava tyttöjen ilta edessä, mahtavaa. Saavuin äsken kotiin ja oli jälleen todella hyvä into lukiessa! Tästä se lähtee. :) Nyt vähän väsyttää ja päätä särkee, mutta onneksi kirjoitan parhaillaan blogia, joten kaikki on hyvin. ;)
kiiltokynsilakkojen tie johti kotiini blogiyhteistyön kautta. Kirjoitinkin lähiaikoina arvostelun harmaan sävyisestä YR -lakasta, jonka löydät täältä. Yksi lukijoistani toivoi kuvaa myös punaisesta joten sitä saa mitä tilaa. :) Toistamiseen, nämä lakat on lemppareitani yhdessä Essien lakkojen kanssa. Saa aikaan tasaisen, kauniin ja kiiltävän lopputuloksen, on helppo levittää ja pysyy pitkään kynsissä. Yves Rocherin lakkojen hinta on noin puolet Essien lakkojen hinnasta. (Yves Rocherin kiiltokynsilakka maksaa 7,50 e ja Essien lakkojen hinta pyörii noin 15 euron kieppeillä). Kuvissa näkyvät Yves Rocherin lakat ovat todella hyviä hintaansa nähden. 
Harmaan ja punaisen kiiltokynsilakan löydät Yves Rocherin
sivuilta täältä
.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
heippa 😊 osaisitko antaa jotain vinkkejä miten saisi huulipunan pysymään mahdollisimman kauan? aamulla kun laitan niin kohta se on jo kulunut pois... :/
merenhelmi,
Heippa! 😊

Ehdottomasti voin. Itseasiassa voisin kirjoittaa aiheesta postauksenkin. Mutta lyhyesti sanottuna:

1. Pohjusta huulet meikkivoiteella (älä laita liikaa meikkivoidetta huulille) 😊
2. Rajaa huulet huultenrajauskynällä
3. Levitä siveltimellä huulipunaa huulille
4. Puuteroi huulet varovasti (laita puuteria hiukan huulille)
5. Lisää kerros huulipunaa.

:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Veera olet kultainen ihminen ja kahehdin sua täysin kun osaat arvostaa arjen pieniä hetkiä kuin ne olisivat suurempiakin. Näen sussa paljon hyvää ja pidän sun blogista tosi paljon:) oon samanikänen kun sä mutta hyvin erilainen mutta nään sussa ihmisen minkälaiseksi mä haluisin tulla! Olet ihana:)