Täydellinen lomapäivä

Moikkaa! Tänään on ollut kerrassaan ihana päivä. Aamulla nukuin pitkään ja aurinkokin paistoi. Lähdettiin siskoni Lempin kans Wilhelmiinaan teelle ja sitä ennen otettiin asukuvia, joita lisäilen mahdollisesti huomenna. Kierreltiin vähän aikaa kaupungilla (tosin ei täällä kyllä oikeen mitään oo kun niin pieni paikka tää Äänekoski..) Tultiin kotiin ja syötiin vaihteeks terassilla kaikkea hyvää ja otettiin samalla aurinkoa. Tuntui kyllä niin lomalta kerrankin sulkea vaan silmät ja maata auringossa. Illemmalla käytiin viemässä Paavo pienelle lenkille ja myöhemmin ajettiin pyörällä (Lempi mun kyydissä) uimarannalle uimaan. Huomenna sitten ehkä mökille ja keräämään mustikoita. Mitäs te ootte tehneet? Ootteko käyneet paljon uimassa?
Tässä ei nyt tän kummosempia kuvia, Lempi nappas tosi pikaisesti kuvan millä lähdin kohti uimarantaa. 
Converset noin 30€
Mustat shortsit Only kirppis 2€
H&M perus trikootoppi kirppis 1€
Hyvää yötä kaikille! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ompas sinulla kauniin pitkät ja hyväkuntoiset hiukset.Itse olen käynyt aika paljon uimassa juuri mökillä kun ollaan siellä käyty. Mahtava blogi! =)
merenhelmi,
Anonyymi:
Kiitoksia! 😊 Jep, mökillä on kyllä ihana käydä uimassa. Kiitos vielä 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
kiva maha sulla,kyllä huomaa että tämä kyseinen wilhelmiina kelpaa. :-------D
KRIS,
Anonyymi
,
voi jestas tuo maha-kommentti, yleensä en sano näin mutta tästä paistaa kateus kyllä! 😃 varsinkin kun ei mitään mahaa ees näy, oot hurjan kaunis (ja teet parhaat ja isoimmat ranskikset hehe 😃D)