TÄYDELLINEN MINERAALIMEIKKIPUUTERI

Olette kyselleet käytössäni olevasta mineraalimeikkipuuterista ja haluan antaa täydet kehut Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuterille, jota olen käyttänyt lokakuun alusta lähtien, eikä loppua näy. Tämä on tullut meikkipussiini jäädäkseen - niin kuin Ecotools kabukisivellinkin. Olen luopunut meikkivoiteiden käytöstä oikeastaan kokonaan, minusta tuntui, että ihossani oli paljon enemmän epäpuhtauksia meikkivoiteiden käytön aikana. Tämä saa aikaan ihanan luonnollisen lopputuloksen ja tuntuu iholla kevyeltä.
Flow kosmetiikka , Flow kosmetiikka mineraalimeikkipuuteri arvostelu , Flow kosmetiikka arvostelu , hyvä mineraalimeikkipuuteri
Levitän mineraalimeikkipuuteria pyörivin liikkein Ecotools kabukisiveltimellä, jolla mineraalipohjan saa levityttyä iholle tasaisesti ja kauniisti. Se on tiheä ja tuntuu iholla pehmeältä.
Flow kosmetiikka mineraalimeikkipuuteri
+ Saa aikaan luonnollisen, heleän näköisen lopputuloksen.
+ Sopii myös herkälle iholle.
+ Ei kuivata ihoa.
+ Peittää hyvin epätasaisuudet (peitti myös nenäni ympärillä olleen ihottuman)
+ Ei sisällä mm. talkkia, Bismuth Oxychloridia tai muita tarpeettomia ainesosia
+ Tarvitsee vain pienen määrän kerrallaan. Eli hyvin riittoisa! Tuote on ollut minulla jokapäiväisessä käytössä noin kolme kuukautta - vieläkin on vaikka miten paljon jäljellä.
meikkipuuteri , mineraalimeikki , Flow kosmetiikka mineraalimeikki , kabukisivellin , Ecotools , Ecotools kabukisivellin , Ecotools kabuki sivellin
Tuotteet on saatu blogin kautta testaukseen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Niin ja hinta näkyy olevan ainakin Flow kosmetiikan nettisivuilla 18,90€. Tuote on tosi riittoisa! 😊
Oikku
Oikku,
Ecotoolsin tuotteita saa myös Iherbistä! 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229