Täydellinen pari!

Katsokaa mitä ihanaa löysin! Olen liian pitkään etsinyt täydellisiä ruskeita nilkkureita arkikäyttöön ja vihdoin löysin omannäköiset, klassisen tyyliset ja niin kauniin sävyiset kengät syksyyn! Tosin tämä syksy alkaa jo uhkaavasti taittumaan talven puolelle, mutta ihastuin näihin niin paljon, että olihan ne tilattava ;) Itseasiassa juuri sainkin viestin, että nämä kaunokaiset odottelevat minua postissa!
Arkena suosin matalapohjaisia kenkiä, joten nämä olisivat oikein hyvät kaupungille tepasteluun, sekä koulupäivinä käytettäväksi. Erityisen suuri plussa kenkien kumipohjasta, jonka olen todennut käteväksi käyttäessäni mustia Flexx nilkkureita. Myös nahka vaikuttaa pehmeältä ja hyvin laadukkaalta, sekä Ecco merkkinä herättää ainakin minussa mielikuvan laadukkaista kengistä. Vaikka Ecco:lla on paljon kenkiä, jotka eivät ole aivan oman tyylisiä, olen iloinen tehdessäni tällaisen upean löydön!
Pian kipitänkin postiin hakemaan nämä suloiset nilkkurit! Toivottavasti nämä kerkeää asukuviin vielä tämän syksyn puolella.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenna
,
No se on kyllä totta, että mustiin on helpompi yhdistellä asusteita ja muuta vaatetusta kuin ruskeaan. Tuo ruskea vaan näyttää jotenkin niin täydelliseltä sävyltä noissa kuvissa 😉 Molemmissa kyllä toki hyvät puolensa!

Itse olen nilkkureilla köpötellyt vieläkin. Eilen oli täälläkin tosi kylmä päivä ja vähän luntakin, silti varpaita ei paleltanut ollenkaan. Tietysti vähän ihmisestä kiinni miten herkkään jalat palelee 😊 Ota ihmeessä käyttöön omasi ja kokeile tarkenetko. Plussana muuten vielä, että eivät ainakaan ole liukkaat!

Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle! 😊
merenhelmi
,
Moikka Jenna ja kiva kun laitoit taas viestiä 😊 <3 Musta on niin helppo kun se sopii käytännössä kaiken kanssa. Mutta onhan noi ruskeatkin kauniin sävyiset. 😊 Jep niimpä, hyvät valinnat olemme molemmat tehneet<3 Ecco kenkämerkkinä ei ole minulla kauheasti aiemmin ollut käytössä mutta tähän malliin kyllä rakastuin 😊

Jee tosi kiva kuulla, etteivät ole liukkaat! Itse niin helposti aina kompuroin jos on vähänkin jäätä 😃 Joten siinä mielessäkin kyllä tosi hyvä valinta <3

Kiitos oikein paljon 😊 Täällä hörpin kamomillateetä. Ihanaa kun on tullut vähän jo luntakin! 😊

Samoin sinullekin! 😊