Täydellinen vaatekaappi osa 4: paitoja arkikäyttöön!

Vaatekaapin ehdottoman tärkeän osan luo tietenkin paidat. Tein kollaasin arkikäyttöön hyvin soveltuvista aikalailla peruspaidoista, jotka ainakin oman toiveeni mukaan saisivat kuulua paitavalikoimaani (sekä varmasti vielä monet muutkin, jotka eivät mahtuneet kollaasiin :D) Unelmien kaappi sisältäisi ainakin:

- Kauluspaitoja monessa eri värissä
- Tavallisia hyvin istuvia peruspaitoja
- Rennon tyylisiä villapaitoja
- Neuletakkeja
- Sekä poolopaitoja

Hyvin istuvia kauluspaitoja on tosi ainakin minun tosi vaikea löytää, mutta niitä haluaisin käyttää ehdottomasti enemmän! :)

Aika yksitoikkoisista väreistä näkyi kollaasi muodostuvan, mutta niin kuin varmaan olette ehkä jo huomanneet, niin tykkään käyttää mustaa, ruskeaa, valkoista, beigen värisiä ja joskus myös harmaita vaatteita, joista muodostuu mielestäni hyvä perusta. Värikkäät ja kirjavat paidat eivät ole oikein minun makuuni, mutta voisivat olla mukavaa vaihtelua välillä. Kollaasia tehdessäni keskityin lähinnä kevät-, syksy- sekä talvipukeutumiseen paitojen osalta. Kesäpaidat ovat sitten asia erikseen! :)


Kuvaa klikkaamalle se näkyy suurempana :) Hyvää yötä rakkaat! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minka,
Sulla on jotenkin kiva tyyli, ettei maanläheiset värit haittaa 😊 Moni joka käyttää yhtä ns. "tylsiä" värejä ovat ihan huomaamattomia hiirulaisia, mutta sä oot niin nätti ja kannat ittes eri tavalla, niin susta ei saa sellasta hiirulaiskuvaa 😊 Sitäpaitsi, sitä varten on huivit, hanskat, laukut, kengät, jotka voivat olla värikkäämpiä ja olla se piriste asussa 😊 Ite oon huomannu että mulla on liikaa mustia vaatteita ja liian vähän väriä muutenkin ja olen alkanut hankkimaan vähän värikkäämpiä, tykkään kylmistä väreistä mutta yritän opetella käyttämään muitakin 😊 Keltaista ja oranssia mulla silti tuskin tullaan näkemään, ne ei vain ole mua pukeutumisessa. Mutta yritän hankkia kirkkaampia ja värikkäämpiä vaatteita etten olisi niin synkkä, varsinkin näin pimeällä aikakaudella piristys on hyväksi kun kaikki on muutenkin niin synkkää, kaikki pukeutuvat synkkää ja se vasta synkistääkin 😃 Värit kunniaan, piristää kummasti mieltä! 😊 Tai voihan asu olla muutenkin kiva, kunhan on vaaleaa ja tummaa eikä kaikki tummaa 😊
www.blogger.com/profile/062202197077760142
Anonyymi
,
Musta olis aina kiva tietää kenen nää kaikki on. Myös ihan tekijänoikeuksillisista syistä, mutta siksi, että osa vaatteista näyttää sellaisilta joita voisin itsekin ostaa.