Täydellinen vaatekaappi osa 5 Koululaukut

Heippa! :)<3 Asukuvia oli tarkoitus ottaa nyt illalla, mutta aika menikin nenä kiinni kirjassa istuessa ja äsken katsoin vielä Täykkärit.

Nyt siis postaus täydellisestä vaatekaapista jatkuu. Tällä kertaa vuorossa ovat laukut, jotka ovat myöskin hyviä hankintoja, koska eivät jää ajan kanssa liian pieniksi kuten vaatteet, tai kulu samalla tavalla kuin kengät. Hyvään laukkuun kannattaa mielestäni satsata, koska näin ollen sama laukku voi pysyä hyvänä käytössä monia kymmeniäkin vuosia.

Tässä kollaasissa koululaukkuja. Hyvä koululaukku on tarpeeksi tilava, kestävä ja sellainen, joka istuu hyvin olalle. Tässä muutamia, joista itse tykkään.. :) Kuvaa klikkaamalla se näkyy suurempana.

<
1. Mulberry Bayswater

2. Burberry Medium Belted Leather Hobo Bag

3. Burberry Medium Smoked Check Hobo Bag (En ole aivan varma, että mahtuuko tähän varmasti koulukirjat kun en ole tätä laukkua ikinä missään livenä nähnyt, mutta laukun mitat ovat 29 x 34 x 13cm. Saattaa siis olla aika rajoilla, mutta ainakin kaupunkilaukkuna tämä on aivan ihana!)

4. Louis Vuitton Neverfull MM (Tämä laukku kestää jopa 200 kilon painon, että aika paljon saa kirjoja raahata huoletta :D Muutenkin istuu tosi hyvin olalle ja on aivan mahtava koululaukkuna) :)

5. Marimekko olkalaukku (Istuu myös hyvin olalle ja laukkuun mahtuu juuri sopivasti tavaraa mitä tarvitsee kouluun mukaan ottaa, hyvä peruslaukku myös kaupunkilaukuksi)

6. Marimekko olkalaukku

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta,
Ihania laukkuja! Tuo Burbberyn vaalea laukku on tajuttoman kiva 😊

Hyvä ja laadukas laukku on aina hyvä hankinta. Mulla on nyt projekti menossa että saan hankittua laadukkaita ja osittain myös ajattomia laukkuja moneen tilanteeseen. Kaikkea vaan kun ei voi ostaa kerralla, höh 😉
www.blogger.com/profile/102846215624260649
Enni,
Jännä kun sulla ei tule bloggerin "tilaa blogi listalle" näkyviin yhtään esikatselukuvaa sun postauksesta. Vaikka nytkin tässä on kuva!
www.blogger.com/profile/020008228745660686
SatuMaria,
Minulla on työlaukkuna todella käytännöllinen ja kaunis, Mulberryn Brynmore messenger, suosittelen!
www.blogger.com/profile/003181521049057893
BagMiss,
Tosi hyviä ja laadukkaita valintoja kaikki tässä! Yllättävän nätti tuo Burberryn check hobo! (En yleensä ruutukuvioille lämpene.:) Marimekon perusolkalaukkua näkee paljon, ehkä jopa vähän liian paljon... 😉 Mutta hyvä laukku se on!!
www.blogger.com/profile/056351199842961396
merenhelmi,
Reetta:
Jep 😊 itsekin tykkäilen siitä hirveesti 😊<3 Sattumalta silmäni pistin siihen Mulberryn nettisivuilla kun huvikseen siellä surffailin 😃
Niin on, samaa mieltä oon kanssasi 😊 niimpä ei niin 😊 Yksi kerrallaan 😊 Mistä laukusta haaveilet tällä hetkellä ? 😊 Ihanaa päivää!

Enni:
Höh, ihme juttu.. Täytyypäs laittaa taas viestiä sinne ylläpitoon ja selvittää asia. Kiitos sinulle tosi paljon kun kerroit tosta viasta! 😊

SatuMaria:
Googletin heti, että minkä näköinen laukku se on, tosi kaunis! 😊 Joo, näyttää tosi käytännölliseltä ja kivalta 😊

BagMiss:
Heippa! Sinulla on muuten tosi hyvä blogi, lueskelin sieltä monet jutut läpi, tosi mielenkiintoisia juttuja 😊 Oi kiitoksia, itsekin tykkään! 😊 Niimpä, toi Mulberryn laukku on yllättävän kiva, vielä kun pääsisi katsomaan sitä ihan livenä. Marimekon laukut ovat kyllä jopa vähän turhankin suosittuja (tai tarkoitan, että niitä näkee niin monella), mutta ovat käytännöllisiä ja ihan kivoja, jep! 😊 Mukavaa päivää ja kiva kun kommentoit 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167