teatterissa

Tykkään teatterissa käymisestä ja voin lämmöllä suositella sitä kaikille, jotka eivät oo aikaisemmin teatterissa käyneet. Edellisen kerran kävimme poikaystäväni kanssa syntymäpäiväni kunniaksi katsomassa Helene S. Rakkaudella -näytöksen. Se oli suunnattu ehkä enemmän keski-ikäisille. Siitä huolimatta 22-vuotias, paljon jääkiekkoa ja muuta urheilua katsova poikaystäväni, jolle teatterissa käyminen oli vielä siinä vaiheessa ihan uusi juttu, innostui siitä oikeasti todella paljon. Hän onkin kysynyt minulta jo useaan otteeseen, milloin mentäisiin uudelleen. Viekää siis ihmeessä poikaystävänne esimerkiksi leffassa käymisen sijasta teatteriin, tulette varmasti yllättymään!

Poikaystäväni oli yllättynyt siitä, miten vaikuttavia esitykset ovat. Esitys, joka on niin sanotusti olemassa vain sillä hetkellä, on oikeasti todella ainutlaatuinen ja mukaansatampaiseva kokemus. Ne herättävät usein monia ajatuksia ja voimakkaita tunteita niin esityksestä, mutta usein myös elämään ja ihmissuhteisiin liittyvistä asioista. En esimerkiksi ikinä tule unohtamaan "Lovesong" näytelmää. Se oli niin koskettava. Näytös kertoi elämänmittaisesta rakkaustarinasta niin vaikuttavasti, että edelleenkin nousee hymy huulille kun muistelen sitä. Jos jossain vaiheessa kyseinen esitys tulee uudelleen teatteriin, kannattaa se ehdottomasti käydä katsomassa vaikka oman poikaystävän kanssa.

Kuopion kaupunginteatterin esitystarjonta on laaja ja erilaisia vaihtoehtoja löytyy kaikenikäisille. Tällä hetkellä tarjonnasta löytyy muutamia mainitakseni musikaali, Stand-up show, sekä ajatuksia herättävä ja todennäköisesti hyvin koskettava näytös. Itse haluaisin todella paljon nähdä näytöksen Sylityksin!


Kuopion kaupunginteatterin esityskalenterin löydät halutessasi täältä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Mä kävin katsomassa sen Helen S.:n myös täällä Espoossa, kun Kuopion kaupunginteatteri vieraili täällä jostain syystä. En kyllä tykännyt yhtään, vaikka olen ihan hullu teatterifani. Suosittelen erilaisia komediateatteriesityksiä yms. 😊