tehokas hiustenkuivaaja ja arvonta!

*Yhteistyössä Bosch<
Aloin käyttämään tätä Boschin hiustenkuivaajaa viime kesänä ja nyt olisi vuorossa käyttökokemuksia ja arvostelua tästä tuotteesta.
(Kuvassa muotoilusuutin)
Ennen tämän uuden laitteen testaamista en käyttänyt hiustenkuivaajaa käytännössä ollenkaan, ainoastaan ihan muutamia kertoja vuodessa. Multa löytyy kotoa noin 20-30 vuotta vanha kuivaaja, jonka äiti on ostanut itseasiassa jo ennen mun syntymää! Se toimii edelleen ja täytti tehtävänsä niinä kertoina kun sitä tarvitsin. En oikeastaan edes tiedä, minkä takia en ole koskaan aikaisemmin ottanut tavakseni käyttää fööniä, vaikka se helpottaakin huomattavasti mm. arkiaamuja. Koska olin aikaisemmin käyttänyt pääsääntöisesti vain äidin vanhaa hiustenkuivaajaa, lähdin mielenkiinnolla testaamaan miltä tällainen uutuuslaite tuntuu käytössä ja mitä eroja tässä on siihen 1980-luvun versioon :)

Ensimmäiseksi pistin merkille sen, miten kevyt ja hiljainen tämä on. Paino on paketin mukaan vain 530 grammaa, joten tätä on tosi näppärä ja helppo käsitellä. Tämä on myös hyvän mallinen käteen. Tässä on kädensijalle sellainen pehmeähkö, "kuminen" kohta ja senkin ansiosta tämä pysyy hyvin ja "jämäkästi" kädessä. Vaikka kyseinen hiustenkuivaaja onkin aika kevyt, tuntuu se kuitenkin tehokkaalta ja kuivaa tukan nopeasti. Omien hiusten kuivaamiseen meni vain ihan muutama minuutti. Kooltaan tämä on juuri sopivan kokoinen. Liian isoa voi olla vähän hankalaa käsitellä ja monet pienet kuivaimet tuntuvat taas vähän "heppoisilta". Plussaa myös pitkästä johdosta (3 metriä). Tätä on helppo käyttää missä huoneessa vain, koska pitkän johdon ansiosta tällä ylettyy aina jonkun peilin eteen kuivaamaan.

Hintaa on (vähän ostopaikasta riippuen) noin 60-80 euroa, mikä kuulostaa mielestäni ihan kohtuulliselta. Sen verran olen valmis maksamaan hiustenkuivaimesta, mutta yli 100 euroa tuntuisi ehkä jo vähän liian paljolta.<
Suutinvaihtoehtoja tässä on kaksi. Vasemmanpuoleista ns. volyymisuutinta käytän yleensä enemmän. Koska hiukseni eivät ole tällä hetkellä kauhean vahvat, kyseinen suutin antaa kuivauksessa tukalle paremmin "ilmavuutta" ja tuuheuden tuntua kuin pienempi suutin. Volyymisuuttimella olisi hyvä kuivata pää alaspäin, niin, että hiukset ovat "piikkien" välissä kuivauksen aikana.

Pienempi muotoilusuutin (kuvassa oikealla puolella) soveltuu esimerkiksi tiettyjen hiusosioiden tarkkaan kuivaamiseen ja muotoiluun.
> (Kuvassa volyymisuutin) 
Hyvät puolet koottuna:

+ Aika hiljainen ääni
+ Kevyt ja näppärän kokoinen
+ Hyvän mallinen käteen
+ Pitkä johto (3 m)
+ Kuivaa hiukset nopeasti
+ Tehokkaan oloinen
+ Mahdollisuus säätää puhalluslämpötilaa ja tehoa
+ Kaksi erilaista suutinta
+ Kylmäpuhallustoiminto, joka sopii kampauksen kiinnittämiseen kuivauksen jälkeen.
+ En keksinyt / huomannut käytössä mitään huonoja puolia.

Testijakson jälkeen:

Jäin ihmettelemään, että minkä takia en ollut aikaisemmin käyttänyt hiustenkuivaajaa arjessani, niitä muutamia satunnaisia kertoja lukuunottamatta. Kyllähän tämä helpottaa mm. arkiaamuja huomattavasti kun pitää saada hiukset mahdollisimman nopeasti kuivaksi. Ennen lähdin usein pyöräilemään kouluun ym. puolimärällä tukalla: "kyllä ne siinä matkalla ihan tarpeeksi kuivuu" :D Mutta se ei tietenkään tee hyvää hiuksille esimerkiksi pakkasten aikaan. Hyvä puoli on myös se, että kun kuivaa pää alaspäin ja käyttää hyviä muotoilutuotteita, saa tukasta tuuheamman ja "pöyheämmän" näköisen.

Edit. Arvonta on päättynyt! Voittajalle on ilmoitettu s.postilla ja paketti on nyt matkalla voittajalle! 
Ps. Seuraavien linkkien takana on pari postausta saman merkin toisesta tuotteesta: Boschin sauvasekoittimesta (ne löytyvät täältä ja täältä).

Lisätietoa Boschin hiustenkuivaimesta saat halutessasi täältä.

Mukavaa torstaita kaikille!

*Hiustenkuivain on saatu testikäyttöön

Tykkää-merkinnät