teidän instagram tunnuksia?

   Huomenta ja ihanaa lauantaiaamua kaikille! Syön tässä parhaillaan aamupuuroa ja lähden aivan pian lenkille! Oon niin lomalla kyllä ensi viikolla ;) Tässä olisi pieni vilkaisu taas pitkästä aikaa instagram kuvieni pariin! 1. Kun Alkion valmennuskurssi loppui olen sen jälkeen ollut perheeni luona.. Terassilla on tullut vietettyä yksi jos toinenkin päivä ja kahvia on myös tullut juotua enemmän kuin ehkä koskaan aiemmin :D Oon ollut sen verran laiska kahvinkeittäjä, että olen tehnyt monena päivänä pikakahvit tolla Pauligin kahvimukilla! Vettä ja kahvinpuruja, odotellaan hetki ja valmista :) 2. No se kansis... Ei millään vahvalla pohjalla vieläkään. Pelkään pahoin, että jos mun yliopistoon pääseminen jää jostain kiinni niin tosta kirjasta.. Mutta vielä on aikaa! ;)
   3. On tullut onneksi tehtyä enemmän lenkkejä nyt viime aikoina. Musiikki soimaan ja järven rannalle juoksemaan, mikä olisikaan parempaa. Tai no olishan se ihana juosta meren rannalla - se toive toteutuu aika varmasti tänä kesänä. 4. Matkalla ensimmäiseen pääsykokeeseen. Mua ei jännittänyt yhtään mikä oli tosi ihme. Juttelin äidin kanssa automatkan ja kertailin vielä viimeisiä asioita. Tapasin samana päivänä poikaystäväni, kävin kahvilassa ja sovittamassa uusia Ray Ban aurinkolaseja. Ps. Voin suositella näitä: Puhdistamo MSM+C -juoma ja Puhdistamo suklaa proteiinijuoma.
   5. Ihania kesäisiä meikkejä Lumenelta. 6. Matkalla lääkäriin ja päiväkahvi bussimatkalla. Toi Mulberryn huivi sopii niin täydellisesti kevääseen ja kesään, jos kesällä sattuu joinakin sateisina vähän viileämpinä iltoina tarvitsemaan huivia.
   Haluaisin muuten tietää, että millä nimimerkillä teidät löytää instagramista? Alkaisin mielelläni seuraamaan kaikkia mun lukijoita :) Minä olen siellä @veeramerenhelmi

   Tykkää-merkinnät

   Kommentit

   merenhelmi,
   Hei tällä nimimerkillä ei löydä sua @hhenska :/ Tuliko tähän joku virhe? 😊
   merenhelmi.indiedays.com
   merenhelmi,
   Hei en löydä tällä sua @mirvasi ? :/
   merenhelmi.indiedays.com
   Olivia
   ,
   Sulla on ihana blogi upeiden kuvien kera! 😊 Instagramissa sua oonki jo jonkun aikaa seurannut ja oma ig on olivialiliana.

   Tsemppiä ja hyvää kesää!
   ssoile
   ,
   Kiitos vinkistä! 😊 kävin lukemassa ja hyvältä vaikuttaisi! täytynee käydä etsimässä kaupasta tai tilata tuolta netistä 😊
   Emilia
   ,
   Hei!
   Ig:stä mut löytää nimimerkillä: idaemiliaaaaaa 😊
   Sulla on kiva blogi ja samoin kuvat ig:ssä!
   katriina
   ,
   oot ihan hirveen nätti:) mun ig on katriiiina_
   Pinja,
   Hei iiiihanan raikas ja inspiroiva blogi sulla!
   Tämän lukijan löytää instagramista nimellä pineprincess 😊
   pinjafin.blogspot.fi/
   Lotta
   ,
   Seurailenkin sua jo instagramissa ja on ollut kiva seurata sun matkaa 😊 mun nimi siellä on Lottaxox
   lottat
   ,
   moikka! täällä toinen jonka toiveissa on päästä kauppatieteitä lukemaan tänävuonna! tää on eka kommentti mut pakko sanoo et kuinka ihanaa on ollu seurata sun opiskeluja ja arjen pikku juttuja, on niin mukava tietää ettei oo tässä urakssa yksin! tosi hyvää kesää sulle ja odotetaa tuloksia (nimim. omaa synttäripäivää).. instassa löytyy: lottatoppari 😊)
   Janika,
   heippa! aloin just seuraamaan sua instagramissa, ihania kuvia sulla 😊 @janikasaresto
   jjjanika.blogspot.fi