tennarit syksyyn!

Tennarit on mulla arkena usein, lähes päivittäin jalassa. Ne on niin helppo yhdistää eri asukokonaisuuksien kanssa, ne eivät ala sattumaan missään vaiheessa päivää jalkaan ja kaiken lisäksi tennarit myös näyttävät tosi kivoilta! Esimerkiksi vaikka jalassani olisi laadukkaat korolliset nilkkurit, alkavat ne ainakin omia jalkoja sattumaan tai väsyttämään viimeistään loppupäivän aikana, mutta tennareilla voi huoletta lähteä koko päiväksi muualle ilman, että jalkoihin alkaa ottamaan missään vaiheessa päivää. Ihan parhaat ja niin käytännölliset arjessa! Converseja olen käyttänyt vuodesta toiseen ja vaikka niistäkin tykkään kovasti, halusin jotain vaihtelua. Päädyin sitten hankkimaan itselleni Niken Air Max Thea ja Adidaksen ZX Flux -kengät, mallit, joista olin haaveillut pitkään. Molemmista tykkään todella paljon, valkoiset olivat mulla jalassa enemmän loppukesästä ja alkusyksystä, nämä mustat Niket sopivat taas tähän vuodenaikaan ihan loistavasti. Musta on värinä myös turvallinen ja kyseiset kengät pysyvät varmasti hyvännäköisinä kovastakin käytöstä huolimatta. Sen lisäksi ovat myös laadukkaan oloiset, joten siinäkin mielessä hyvä ostos!
Shoes Nike / Pants Mango / Jacket Mexx / Scarf Burberry / Bag Louis Vuitton
Kun kokeilin ensimmäistä kertaa jalkaan tätä Niken Air Max Thea -mallia, olin kyllä positiivisesti yllättynyt! Niin pehmoisen ja kevyen tuntuiset, mutta kuitenkin todella hyvät sekä tukevat jalassa. Nämä tuleekin valittua eteisestä lähes jokainen kerta jalkaan!
Nämä Niken tennarit tilasin DefShop -verkkokaupasta. Kyseessä on yksi Euroopan suurimpia katu- ja urheilumuodin verkkokauppoja ja valikoima onkin tosi hyvä ja laaja! Myös itse tilaamisesta ja ylipäätään koko shoppeilukokemuksesta jäi erittäin hyvä kuva. Tilauksen tekeminen oli yksinkertaista ja paketti saapui nopealla aikataululla perille. Ja mikä on myös tärkeää, DefShopilla on maksuton vaihto-oikeus sekä 30 päivän palautusoikeus. Sen lisäks omista lempimerkeistä (Nike, Adidas) oli myös paljon eri malleja sekä värejä tarjolla. Monesti verkkokaupoista tilattaessa ongelmaksi nousee etenkin kenkien kohdalla se, että pienet koot ovat hyvin usein loppuneet, mutta tuolla oli monistakin eri malleista pieniä kokoja hyvin jäljellä. DefShopista haluaisin tilata vielä ainakin yhdet tennarit, mitä voisin käyttää sitten loppusyksystä. Mietin Adidaksen Stan Smith sekä Adidaksen Los Angeles -malleja, mutta täytyy vielä katsoa, mihin loppujen lopuksi päädyn. Hyviä kenkiä harvoin löytää käytettynä ja kun satsaa laadukkaisiin kenkiin, ne kestävät aikaa ja käyttöä, joten hyviin kenkiin olen valmis satsaamaankin.
Verkkokauppa teki muuten minusta ja tyylistäni haastattelun, mikä oli tosi kiva yllätys! Sen pääsette kurkkaamaan kokonaisuudessaan täältä :)

- Yhteistyössä Def-Shop

Tykkää-merkinnät

Kommentit