Terveiset Cala Bonasta

Eilen meidän lento saapui Mallorcan lentokentälle jo aamusta. Olimme ottaneet matkajokerin ja meillä oli siis määrittelemätön majoitus. En tiedä oliko kyseessä minun ja Aneten huolimattomuusvirhe matkan varaamisessa vai harhaanjohtava äkkilähtöilmoitus, mutta emme olekaan Palman keskustan alueella vaan itärannikolla Cala Bonassa :D Eilen otimme kuitenkin lentokentältä bussin Palman keskustaan ja pyörittiin siellä koko päivä. Käytiin kahvilassa, vaatekaupoissa ja illalla suunnattiin tänne meidän hotellille Cala Bonaan. Minulla ei ollut suuria odotuksia Cala Bonan, saati hotellin suhteen, mutta täällähän on todella kauniit rannat ja hotellimmekin on luokiteltu neljän tähden hotelliksi! Ihan meren rannalla sijaitseva Sunwing oli kyllä positiivinen yllätys kun ottaa huomioon, että lentojen ja hotellin hinnaksi tuli yhteensä ainoastaan 225 euroa. Kaupunkiloma muuttuikin rantalomaksi :D Mennään kuitenkin Palmassa käymään vielä ainakin yhtenä päivänä.
Minusta ei taidettu muuten ottaa eilen yhtään kuvaa, oli kyllä sellaiset silmäpussitkin kun edellisen yön olimme "nukkuneet" lentokentällä. Onneksi hotellin sängyt on ihan loistavat ja viime yönä saimme univelkoja kuitattua :)
Lisää kuulumisia luvassa ja instagramia päivittelen myöskin (minut löytää sieltä nimimerkillä @veeramerenhelmi) Nyt lähdemme rannalle täksi päiväksi.
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Salla
,
Tutuissa maisemissa olette! 😊 itsekin olen Cala Bonassa ja samaisessa hotellissa lomaillut. Hauskaa lomaa!
merenhelmi,
Aijaa! Mukava kuulla ja kiitos paljon Salla! 😊
merenhelmi.indiedays.com