terveiset Turkista

Vihdoin blogin parissa.. Täällä sitä ollaan turvallisesti perillä Alanyassa. Tosin minkä takia postailen vasta nyt johtuu siitä, että hotellin wifi ei suostunut yhteistyöhön, vaikka varatessamme hotellia ilmoitettiin wifin toimivan kaikkialla hotellia... Voisin kirjoittaa tästä vaikka miten pitkästi, mutta annan nyt olla tällä kertaa. Valituksen aion ehdottomasti tehdä matkatoimistolle ja en pura tänne nyt kiukkuani tämän nettiasian suhteen sen enempää, vaan kertoilen päivän paremmat kuulumiset.
Ollaan keretty tekemään vaikka mitä ja hyvin ollaan jaksettu tämä päivä, vaikka matkustettiinkin koko viime yö. Aamulla saavuttiin tänne hotellille noin seitsemän maissa (täällä on onneksi sama aika kuin Suomessa) ja suunnattiin samantien aamupalalle. Tähän meidän hotellivaraukseen ei kuulu aamupalaa tai mitään muutakaan "ylimääräistä", joten lähdettiin heti tavarat purettuamme etsimään jotain paikkaa mistä saisi vähän syömistä. Oltiin viime kesänä oltu täällä Alanyassa sellaisessa hotellissa kuin Atak Apart ja muistettiin kyseisen hotellin aamupalan, sekä lounaan olevan ihan hyvät ja kattavat. Vaikka edellä mainitun hotellin aamupala (ja niin herkullinen kahvi) tekivät enemmän kuin hyvää pitkän matkan jälkeen, aion kuitenkin huomenna aamun koittaessa nauttia meidän hotellihuoneen omalla terassilla ainoastaan hedelmiä ja vihreää teetä. Tuntuu, että tarvitsen nyt vaan paljon vettä, teetä ja hedelmiä, sekä vihanneksia.. Aneten ja minun Mallorcan matkalla, sekä tänään täällä on nimittäin tullut vähän (tai vähän liikaa) herkuteltua. Tänään otinkin Starbucksista ison minttuteen, mutta kyllä sitä tuli istuttua myös Burger Kingissä jäätelöllä muutamaankin otteeseen. Onneksi noiden herkkujen eteen on tullut käveltyä tänään, varmaan se 15 kilometriä :D Käytiin nimittäin saksalaisessa Metrotukussa, jonne oli jonkin matkaa ja haettiin sieltä ruokaa, sekä pikkusiskolleni Converset (kyseessä on saksalainen tukkuliike ja siellä myydään ihan varmasti aitoja Converseja) ja käveltiin muutenkin merenrantaa pitkin pitkän aikaa. Auringossa ei oikein tänään pystynyt makaamaan, sillä ei otettu varjoja ja "sänkyjä" vielä tälle päivälle.. Tai täällä on se 35 astetta lämmintä ja ei ainakaan koko päivää pysty olemaan rannalla ilman varjoa. Illalla auringonlaskun aikaan kipitettiin kuitenkin uimaan ja olikin upeat maisemat, sekä ihanan isot aallot.
Tässä siis ajatuksenvirtana tästä päivästä jotain kuulumisia.. Tuntuu, että oltaisiin oltu täällä jo vaikka miten paljon pidempään. Mutta nyt on kyllä pakko painaa pää tyynyyn, väsyttää niin paljon, ettei oo tosikaan. Viime yönä en oikein saanut nukuttua, niin paljon kone tärisi melkein koko matkan ajan.
Aurinkolasit Fashionstore. Malli Ray Ban Aviator.
Palaillaan huomenna!

Tykkää-merkinnät

Kommentit