Tervetuloa 2019!

*Yhteistyössä Nunuco

Vuosi 2018 alkaa olla pian paketissa. Tämä vuosi oli ikimuistoinen ja hyvin erilainen mitä edelliset vuodet. Suurimpana asiana tietysti tästä vuodesta jää muistiin oman ihanan tytön syntyminen ja sen myötä äidiksi tuleminen. Nyt on aika suunnitella seuraavaa vuotta, merkata ylös omia suunnitelmia ja tavoitteita vuodelle 2019. :)

Ensi vuodelle otan käyttöön kuvissa näkyvän Nunucon kalenterin. Saman merkin kalenteria käytin myös tänä vuonna. Vaikka monet käyttävät esimerkiksi puhelinta ja eri sovelluksia tai läppäriä muistiinpanojen tekemiseen, tykkään itse käyttää ihan perinteistä paperista kalenteria. Kalenteriin lisäilen usein myös pieniä muistilappuja, joihin laitan ylös kaikkia muistettavia juttuja. Etenkin nyt, kun on vauva talossa, on koko arki mennyt ihan uusiksi ja tekemistä sekä muistettavaa riittää. Kaikki on siis hyvä olla ihan varmuuden vuoksi ylhäällä. :D Monesti teen aina aamulla sille päivälle listan asioista, joita oon suunnitellut tekeväni. Yleensä pyöritän kolmea eri listaa: ensimmäiseen ne mitkä on pakko hoitaa heti, seuraavaan ne mitkä pitää hoitaa esimerkiksi viikon sisällä ja viimeiseen sellaiset, jotka olisi hyvä tehdä, mutta joilla ei ole niin hätää. Käytännössä kolmanteen listaan en useinkaan pääse, vaan kerkeän just ja just hoitamaan ekan ja tokan listan jutut. :D Mutta näin tekemällä pysyn kuitenkin paremmin kärryillä kaiken kanssa. Muistettavien to do -asioiden lisäksi laitan ylös myös suunnitelmia ja ajatuksia esimerkiksi valokuvaukseen ja blogin tekemiseen liittyen. Monesti teen listaa esimerkiksi postausideoista blogin suhteen.

Nunucon kalentereista olen tykännyt. Näissä on paksut kannet, jotka pysyvät siistinä kovasta käytöstä huolimatta ja paksut paperiset sivut. Tykkään myös siitä, että koko viikko näkyy yhdellä aukeamalla, eli näkee koko viikon suunnitelmat aina samalla kertaa. Lisäksi kalenterissa on viikkosivujen lisäksi myös vuosi-, kuukausisivut. Tähän on lisätty suosituimmat kansainväliset juhlapyhät. Kalenterissa on mielestäni hyvin tilaa myös muistiinpanoille.

Monet kaupoissa myytävistä kalentereista on jotenkin vähän ankeita... Nunucon kalenterit on vuodesta toiseen nättejä ulkoa, että sisältä.

Kalenteri alkaa tammikuusta 2019 ja päättyy joulukuun 2019 loppuun.

Tää on hauska, värikäs kalenteri! Lisätietoa kalenterista löytyy esimerkiksi Nunucon sivuilta täältä. Kalenteri on muuten pian loppuunmyyty, joten jos haluat tilata oman tällaisen, kannattaa naputella tilaus pian menemään. :)

Mulla on teille myös alennuskoodi Nunucon verkkokauppaan, nimittäin koodilla VEERAKAUTTO , saat 15% alennuksen koko tilauksesta. Koodi on voimassa 2.1.2019 saakka.

Ei oo enää paljoa tätä vuotta jäljellä. Onko teillä minkälaisia suunnitelmia huomiselle? Me "juhlitaan" vuoden vaihtumista huomenna uudessa kodissa, jonne muutetaan tänään. Tai toisin sanoen siivotaan ja puretaan tavaroita. :D

Tykkää-merkinnät