Testauksessa L’Oréal Nutri Gold hoitoöljy kasvoille

Tuote on saatu testikäyttöön
Pitkästä aikaa ihonhoitotuotteiden pariin!

Olen oikeastaan aina käyttänyt kasvoille kosteusvoidetta. Jojobaöljyä ja kookosöljyä suosin vartalon (ja hiusten, sekä hiuspohjan) kosteutukseen. Nyt viime aikoina kasvojeni iho on ollut jostain syystä normaalia pintakuivempi. En tiedä johtuuko siitä, etten ole ehkä muistanut juoda ihan riittävästi vettä. Otin kuitenkin runsaamman veden juonnin lisäksi käyttöön tämän L’Oréalilta jo viime talvena testaukseen saadun ihon hoitoöljyn. En ollut muistaakseni koskaan aikaisemmin käyttänyt minkään kosmetiikkamerkin öljyjä kasvojen kosteutukseen ja halusin ihan mielenkiinnosta kokeilla, miltä öljy tuntuu kosteusvoiteeseen verrattuna. Kuten paketissa lukee, tämä on näköjään ensisijaisesti tarkoitettu vähän vanhemmalle iholle. Lupauksissa sanotaan, että tuote antaa hehkuvan, elinvoimaisen ihon. 

Miltä tämä sitten minulla tuntui?
Oikastaan aina kun vaihdan kasvojen ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita (oli ne sitten puhdistuotteita tai kosteutukseen tarkoitettuja tuotteita), ihoni reagoi siihen ihan ensimmäisenä näpyillä. Onko muillakin tämä sama "ongelma"? :D Tälläkin kertaa muutaman ensimmäisen käyttökerran jälkeen kasvojen ihoon ilmestyi muutamia näppyjä. Kun olin käyttänyt tätä hetken aikaa (noin viikon verran) iho kuitenkin tottui uuteen tuotteeseen ja näpytkin olivat hävinneet. Tämän takia en viitsi vaihtaa kasvojen ihonhoitotuotteita kovin usein. Kun olen löytänyt ne minulle sopivimmat tuotteet, tulee niitä käytettyä joskus aika pitkäänkin. Mutta tätä öljyä oli pakko kokeilla ja onneksi kokeilin. Kasvojen iho tuntui nimittäin ihan eri tavalla kosteutetulta kuin kosteusvoidetta käyttäessä. Öljy myös imeytyi yllättävän nopeasti ja iho jäi oikeasti tosi pehmoisen ja hyvän tuntuiseksi. Tätä ei kuitenkaan kannata laittaa liikaa, muuten se ei luonnollisestikaan imeydy niin nopeasti ja öljy voi sotkea esimerkiksi tyynyliinat. Kaksi, korkeintaan kolme tippaa riittää! Koska öljyä tulee kerralla niin vähän, tuote myös tuntuu tosi riittoisalta. Koostumukseltaan öljy on melko juoksevaa, joten senkin takia kannattaa olla annostelussa varovainen. Helposti tulee otettua liikaa, mutta kuten edellä kirjoitin, esimerkiksi kaksi tippaa on oikein hyvä kerta "annos".
Plussaa myös muovisesta pipetistä, joka ei mene rikki edes tällaisella ei niin tarkalla käyttäjällä. Lasipipetin kanssa saa olla tarkempi, ettei se mene vahingossa rikki ja pieniä lasinsirpaleita eksy tuotteen sekaan. Tämän Nutri Goldin pipetillä öljyä on myös suht. helppo annostella. Kaiken kaikkiaan siis käytännöllinen tuote. Harmi vaan kun tällaisia hoitoöljyjä ei lukemani mukaan kannata pitää valoisassa paikassa. Nämä kuulemma säilyvät paremmin pimeässä kaapissa, mutta kyllähän tätä pitäisi ihan mielellään näkyvillä.
Tuotteessa on monia kasviperäisiä öljyjä ja tuoksun sanotaan olevan aromaattinen. Omasta mielestäni tuoksu oli ihan hyvä, eikä yhtään sellainen keinotekoinen. Joillekin, jotka ovat tuoksuille herkkiä, tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto. Mutta meille "peruskäyttäjille" tuoksu varmasti sopii hyvin, eikä siitä pitäisi aiheutua mitään ongelmia.
Tämä tuntuu sellaisella yleelliseltä tuotteelta, vaikka onkin aika edullinen markettituote. Tämä purkki maksaa noin 15-20 euroa vähän ostopaikasta riippuen.
Itse tykkäsin tästä öljystä. Välillä kuitenkin tykkään levittää vaihtelun vuoksi kosteusvoidetta, mutta tätähän voi laittaa tipan myös kosteusvoiteen sekaan! Hoitoöljy ainakin omasta mielestäni kosteuttaa nimittäin vähän paremmin kuin "tavallinen" kosteusvoide, mutta tottakai markkinoilta löytyy myös todella laadukkaita ja kosteuttavia kosteusvoiteita!


Olettekos te koskaan kokeilleet öljyjä kasvojen ihon kosteutukseen? Toki tätä voi käyttää esimerkiksi vartalon tai kynsinauhojen kosteutukseen, mutta itse en ehkä hennoisi levittää tätä vartalolle. Vaikka tuote ei ole kauhean kallis, levitän mielummin vartalolle esimerkiksi kookosöljyä, joka on vielä edullisempaa... :) 
Ps. Olipas mukava jutella sinulle, joka tulit moikkaamaan minua kirppiksellä! Olisi ollut kiva jutella pidempäänkin! :) Menen aina ihan hämilleni jos joku tulee sanomaan minulle, että lukee blogiani :D Mutta kuitenkin, ilahdun joka kerta yhtä paljon jos joku tulee moikkaamaan minua! Ja on ihanaa saada teille lukijoille "kasvoja". Kiitos <3 
Olen muuten nyt vastannut tämän postauksen kommentteihin! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit