Testauksessa NatuC luonnonkosmetiikkaa


Olen hyvin kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, tällä kertaa testaukseen pääsivät NatuC huulipunat, joissa on äärimmäisen kauniit syksyiset sävyt, kivan näköisistä ja yksinkertaisista hylsyistä lähtien nämä punat ovat olleet mieleeni. Kyseessä on ennemminkin peittävä puna, kuin sävyä ja kiiltoa antava. Toisaalta tuotteista löytyy aavistus myös hohtoa ja kiiltoa. Tykkään todella paljon juuri punan peittävyydestä! :)

NatuC- kosmetiikka ei sisällä keinotekoisia kemikaaleja, ainoastaan luonnonmukaisia ainesosia. Natuc (Valanni) on myös sitoutunut Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalle.
Valmis on meikki on todella kaunis ja värikylläinen, koska punassa on huomattava määrä pigmenttiä.
Vaikka nämä sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia ainesosia, huulipunat pysyivät kuitenkin kiitettävän hyvin huulilla. On myös hoitavan ja miellyttävän tuntuinen huulilla. Voin ehdottomasi suositella NatuC luonnonkosmetiikkaa muillekin, olin hyvin tyytyväinen näihin huulipuniin, jotka pääsevät ahkeraan käyttöön näin syksyllä! :) 

Ainut asia, josta voisin hiukan huomauttaa on se, että punat eivät levittyneet aivan täydellisesti, mutta siveltimen kanssa se hoituisi huomattavasti kätevämmin. :) Tarkemmin ottaen tätä huulipunaa on hiukan vaikea levittää ilman sivellintä ja levittäminen täytyy tehdä tarkkaan ja huolellisesti jos haluaa saavuttaa huolitellun lopputuloksen. En käyttänyt huulipunan levittämiseen sivellintä, joten lopputulos voisi olla kuvassa näkyvää siistimpi. Mutta todella kauniin näköinen huulilla, eikö vain! Tykkäsin paljon näistä tuotteista! Kuvissa minulla on Natuc Valanni huulipunaa, joka on sävyä punaruskea. Täydellisen sävyinen syksypuna!:)
Ja vinkki tähän loppuun: Jyväskylässä sijaitseva Katriinan kauppa myy esimerkiksi luonnonkosmetiikkaa ja kaikkea muutakin ihanaa :) Tässä lyhyt esittely todella kauniista ja tunnelmallisesta Katriinan kaupasta
Katriinan Kauppa myy laadukkaita tuotteita, jotka on valmistettu ekologisesti ja eettisesti. Lähes kaikki elintarvikkeet ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä ja mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja. Mutta Katriinan Kaupasta löytyy paljon muutakin: kierrätysmateriaaleista valmistettuja laukkuja, lisäaineettomia kosmetiikka-tuotteita, ekologisia pesuaineita, koruja, koulutarvikkeita, hiusharjoja ym. 


Katriinan kaupan nettisivuille pääset tästä. :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kiva nähdä että arvosteluissa uskallat myös antaa kritiikkiä kun aihetta on. Liian usein saa lukea vaan vuolasta hehkutusta kun blogeissa on arvosteluja saaduista tuotteista.
Ps. Todella kaunis sävy huulissa noissa kuvissa! 😊
Anonyymi
,
Tosi kivat sävyt, sopii sinulle erittäin hyvin!

viitsisitkö käydä kurkkaamassa blogiani?:)

http://holdmyhand.blogit.fi/
Hetkiä,
Ompas herkullisen näköisiä 😊
www.blogger.com/profile/089587308165601694
merenhelmi,
Niimpä 😊 Noi on kyllä tosi kauniin sävyisiä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos, olipas mukava kommentti! 😊 Teen aina arvostelut rehellisesti,enkä ala kehumaan mitään tuotetta jos aihetta kehumiseen ei oikeasti ole. Nämä huulipunat olivat mielestäni todella hyviä ja näistä tykkäsin tosi paljon. Kirjoitan kuitenkin aina niin kuin ajattelen! 😊

Kiitos <3 😊 Niin On!:)<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos!!:) Toki,käyn katsomassa sun blogin:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167