testikuvat

Tänään kävin rannalla testaamassa miten mun uusi kaukolaukaisin toimii ja hyvinhän se! Tosin mun ei ollut tarkoitus julkaista näitä nopeasti nappastuja kuvia, mutta ajattelin nyt antaa näille mahdollisuuden, olivat nimittäin melko erilaisia, mitä yleensä julkaisen. Jokatapauksessa, alan tästä lähtien kuvailemaan aika usein itse omat kuvani ja varmasti tämän laitteen myötä myös asukuvia on huomattavasti enemmän luvassa... Löytyykö sieltä ruudun takaa muuten muita bloggaajia, jotka kuvailevat kaukolaukaisimen kanssa? Toi on kyllä niin kätevä, voin siis lämpimästi suositella! Ei tarvitse koko ajan selittää kuvaajalle minkälaisia haluaa ;)

Ja multa kysyttiin tässä jonkin aikaa sitten kommenttiboksin puolella, että millä kameralla kuvailen. Minulla on siis käytössä Olympus Pen Lite E-PL7 -kamera (uudesta kamerasta tulossa postausta), sekä hähnel Gigga T Pro -kaukolaukaisin. Ja täytyy vielä kiittää tässä postauksessa Kuopion Rajalan liikkeen hyvää ja ystävällistä palvelua (sieltä hankin myös tämän uuden kaukolaukaisimen). Tulee aina hyvälle mielelle kun käy kyseisessä liikkeessä, mukavia poikia!

Mutta nyt olisi jälleen kuntosalitreenin vuoro... Huh, pakko jaksaa! Rehellisesti sanottuna tekisi mieli rojahtaa sängylle katsomaan jotain hyvää sarjaa...

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saara
,
Tosi kivoja kuvia! 😊 kivaa viikonloppua sulle! 😊
Anonyymi
,
Heippa! Jos joskus päätät luopua Neverfullistasi, niin täällä olisi yksi ostajaehdokas! 😊 - H
Anonyymi
,
Vautsi upeita Veera <3 t. lempi
merenhelmi,
Voi kiitos Saara!:) samoin sulle!<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heh jep, pidetään mielessä!!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Tipuin kyllä ihan kärryiltä, kun luin Alexin haastattelun. Hänen isä siis on Espanjasta ja sun isä tekstiesi mukaan muistaakseni Jenkeistä, mutta sitten lehdessä lukee näin: "Kun kuvioihin tuli isäpuoli, kaksikko muutti tämän luo kaupunkiin Äänekoskelle. Hytöselle syntyi nopeassa tahdissa kolme pikkusisarusta." Eli lehtijutun mukaan ymmärtäisi, että sinunkin isä on tämä suomalainen mies, jonka kanssa äitisi nyt asuu? Vai oletteko te lapset kolmelta eri isältä?
Ikävää, mikäli lehteen tommoinen asiavirhe tullut, mutta en tietty nyt itsekään ole varma, olenko ymmärtänyt asian oikein! 😊
merenhelmi,
Hei!

Isäni on amerikkalainen, olen puoliksi amerikkalainen. Isäni asuu Amerikassa. Haastattelu oli vähän harhaanjohtava sen asian osalta.
www.blogger.com/profile/015246971550904167