Testissä The Body Shop huulirasva

Ostin Lempille joululahjaksi kuvassa näkyvän huulirasvan ja olihan sitä kokeiltava. Seuraavalla Jyväskylän reissulla hankin itselleni samanlaisen, vaikka tuotteesta löytyykin niin plussaa kuin miinusta. Tässä tarkempaa arvostelua kyseisestä tuotteesta..


+ Hyvä hedelmäinen tuoksu (Osassa jopa liian voimakas)

+ Pehmeä ja ihana koostumus :)

+ Helppo levittää

+ Kosteuttaa ihan ok hyvin

+ Tykkään myös Pähkinän tuoksuisesta Body Shop :in huulirasvasta.

- Aika hintava muistaakseni tämä oli 7-8€ paikkeilla, että vähän kallis verrattuna esimerkiksi Labelloon, Pirkkaan, Mirameen tai muihun markettihuulirasvoihin.

- Pakkaus on tosi epähygieeninen, oikea bakteeripesä, joten aina kannattaa pestä kädet ennen huulirasvan käyttöä.

- Tuoksut saattavat olla joidenkin makuun liiankin voimakkaita. Itse tykkään eniten kuvassa näkyvästä rasvasta, sekä pähkinän tuoksuisesta.

- Valitettavasti en osaa sanoa kuinka hyvin tämä auttaa rohtuneisiin huuliin kun huuleni ei oo vielä ehtineet rohtua, osaako joku sanoa miten auttaa rohtuneisiin kohtiin?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta,
Mä olen käyttänyt välillä juuri kyseisiä TBS:n huulirasvoja ja ne auttaa todella jos on kuivat huulet, ainakin mulla! Tosin mun mielestä osa tuoksuista on aika voimakkaita mut osa taas tosi hyviä. Mulla ei olekaan pitkään aikaan ollut näitä joten voisi tosiaan taas ehkä mennä ainakin tsekkailemaan 😊

Mun mielestä Labellot yms on tosi huonoja ja en tykkää yhtään. Apteekin Bepanthol on tosi hyvä ja sitä mulla on lähes aina ollutkin käytössä.
www.blogger.com/profile/102846215624260649
KRIS,
Tuo ois niin ihana ostaa itsellekkin, ( mulla on ollut tota joskus ) mutta ku sitä pitää aina sormella laittaa niin se on niin epähygienistä, niinkuin mainitsitkin 😟
www.blogger.com/profile/153990477686851067
merenhelmi,
Reetta:
Aijoo okei, hyvä tietää. Eikös niitä TBS huulirasvoja myydä ihan tavallisissa kaupoissa, vai muistanko väärin 😊 Joo! 😊 Apteekissa onkin muuten usein myynnissä tosi hyviä huulirasvoja 😊

KRIS:
Juu 😊 Niimpä, se on siinä yks suuri miinus tossa tuotteessa.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Minkälaine kamera sulla on? 😊 Tosi nättejä kuvia saat aina 😊
merenhelmi,
Hei 😊
Kuvaan Canon 50D kameralla ja objektiivina Canon EF-S 17-55/2.8 IS USM. Mun mielestä on ollut tosi hyvä kamera, sekä objektiivi, joten voin kyllä suositella. Mukavaa iltaa sinulle 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
nekku
,
Oletko ajatellut miksi Body Shopin tuotteet on hinnakkaampia kuin markettituottet? Heillä on ihan erilaiset eettiset kriteerit mm. Työvoiman, raaka-aiheiden ym suhteen. Elämä on valintoja..itse ainakin mieluummin maksan pari ekstra euroa tuotteesta jonka tiedän olevan edes hieman parempi vaihtoehto myös kestävän kehityksen kannalta.
Shannon,
Oonkin miettinyt, että pitäiskö ostaa tota. Pitäis vissiin 😃 Hinta vähän kirpasee niinkun TBS'ssä aina, mut ei siellä mitään huonoa myydäkään.
www.blogger.com/profile/157260766164642714
merenhelmi,
nekku:
Olen ajatellut joo 😊 Ja kyllähän minä kannatankin Body shop tuotteita. 😊
Jep!

Shannon:
Niimpä!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167