Three ginger


Mä rakastan näitä päiviä. Päiviä kun tuntee, että on saanut jotain aikaiseksi! Se on parasta! Se tunne, kun on päivän päätteeksi niiin poikki, että voi ainoastaan rojahtaa sänkyyn on toisaalta niin ihanaa. :D Mitä enemmän teen, sitä energisempi olo mulla on kaiken aikaa, niin hassulta kuin se ehkä kuulostaakin. (Tottakai rajansa kaikella). Oon nyt ottanut tavakseni viiden herätykset ja teen hörppiminen aamuauringossa ja kesäiset aamulenkit ovat mielestäni mahtava tapa energiselle päivän aloitukselle! Miten voikaan olla hyvä mieli kun tuntuu, että on tehnyt jo vaikka mitä ja kello näyttää vasta yhdeksää. :) Se on ihanaa!! :)
  Tänään kävin muuten Tampereen kauppakorkean pääsykokeessa (sittenkin). Tänä keväänä olen pohtinut moneen kertaan, mitä tarkalleen haluan opiskella ja missä, mutta onneksi ajan kanssa asiat ja ajatukset ovat selkeytyneet. Kaupallinen ala tuntuu edelleen omalta, vaikka välilä olenkin harhaillut vähän sivuraiteille miettiessä eri opiskeluvaihtoehtoja. Oikeesti tosi vaikea tietää heti lukion jälkeen, että mitä ihan tarkalleen haluaa opiskella. Mutta mua kiinnostaa edelleen johtaminen ja markkinointi.. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. :)

Kiertelin tänään kaupungilla ja mukaan tarttui niin äidin kun Anetenkin teelemppari! 
Pukka Three Ginger on luontaisesti kofeiiniton. Tee on eettisesti valittu ja 100% ekologisesti viljelty. Ainesosina on inkiväärinjuuri (51%), galangaljuuri (28%), lakritsinjuuri ja kurkumanjuuri (4%). Hintaa paketilla on noin 5€ tai vähän päälle. :)

Nyt tekemään iltapalaa ja nukkumaan! Kauniita unia  

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Noi Louis Vuittonin laukut on niin persoonattomia kun kaikilla on niitä. Oot oot niin persoonaton mun mielestä sen takii vaikka oot tosi nätti 😊
merenhelmi,
Moikka 😊

Mielipiteitä on monia, mielestäni Louis Vuitton laukut ovat kauniita, ja osa laukkumalleista on mielestäni tosi tyylikkäitä, kuten Alma 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167