Tienhaarassa...

Nyt elän aika jännittävää aikaa. Pääsykoetulokset tipahtaa postilaatikkoon noin viikon kuluttua ja sisimmissäni tiedän, että oli vastaus mikä tahansa, päivä tulee olemaan tunteikas.
Ehkä hymyä ja onnenkyyneleitä. Ehkä pettymystä ja tyhjyyden tunnetta.
Vaikka olisi antanut paljon, ei ole mitään menetettävää.
Yritän olla ajattelematta asiaa ja antaa vaan päivien viedä.
Elää tätä päivää, tätä hetkeä.. Aikaa kun olen käytännössä ensimmäistä kertaa moneen vuoteen vapaa.
15 vuotiaana työelämään hyppääminen. Lukioaikana opiskelun ja työn kanssa tasapainottelu. Lukiopaperit kädessä kohti kauppatieteiden valmennusta, avoimessa yliopistossa opiskelua ja pääsykoekevättä.
Stressi, suorittaminen ja aikatauluttaminen ovat ainakin hetken aikaa takanapäin.
Olen todella kiitollinen kuluneista vuosista ja nautin niistä. Joskus voi kuitenkin olla parempi hengähtää hetki, edes pieni hetki. Sitten voi taas jatkaa matkaa ihan uudella energialla.
Blogi ei ole paikkaan tai aikaan sidottu. Poikaystäväni on ihana, sillä hän kannustaa minua matkustelemaan, kulkemaan rohkeasti omaa elämänpolkua ja toteuttamaan minulle tärkeitä asioita. Antaa tilaa. Ainut asia mikä minua sitoo tällä hetkellä on kolmen kuukauden kuntosalijäsenyys.
Kuitenkaan en voi kieltää, etteikö yliopistopaikan avautuminen ja opiskeluihin sitoutuminen toisi onnistumisen iloa ja turvallisuuden tunnetta.
"Hyväksytty" - se olisi ehkä elämäni yksi onnellisimmista hetkistä.
Mutta kävi miten kävi, matka jatkuu.
Eikä mikään polku ole se oikea, ainoastaan erilainen.
Te ketkä odotatte pääsykoetuloksia.. Minkälaisia fiiliksiä?
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka Hanna ja sori kun vastaan nyt vähän viiveellä. Ilahduin kuitenkin kommentistasi tosi paljon 😊 Huomenna tulokset tulevat ja olisin kyllä tosi iloinen jos pääsisin. Pitää sitten katsoa, että aloittaako samantien vai pitäisikö vähän taukoa. Toisaalta olisi ihanaa tehdä jotain muutakin vähän aikaa, vaikka matkustella ja aloittaa sitten puolen vuoden tai vuoden päästä. Mutta saa nyt nähdä, että pääsenkö edes 😊 Pidä ihmeessä hengähdystauko jos siltä tuntuu <3

Kiitos ihanasta kommentistasi! Energistä alkavaa viikkoa ja ihanaa kesää sinullekin! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka ja kiva kun laitoit viestiä vielä! 😊

Hmm. Mun mielestä tossa kokeessa akatemia oli aika helppo ja laskis sellaista keskitasoa (laskiksessakin oli mun mielestä joitakin aika helppoja) mutta kansis oli mun mielestä ihan tosi vaikee ja matematiikka myöskin. En tainnut vastata yhteenkään matematiikan tehtävään.. Pelasin kokeen kanssa aika varman päälle, mutta muutamia riskejä otin. Kansis tuntui mun mielestä vaikeemmalta kuin viime vuonna..

Enää yksi päivä! Toisaalta mä jäin miettimään sitä, että pitäisikö katsoa ne tulokset samantien niin pääsee heti siihen asuntojonoon. Sanottiin, että tulokset tulee 2.7 mutta eikös niiden pitäisi näkyä jo huomenna yö kahdentoista jälkeen..? 😊

Ihanaa maanantaita!
merenhelmi.indiedays.com