Tiistain kuulumiset


Olen saanut hurjasti ihania kommentteja ja heti aamusta aloitan vastaamaan kaikkiin. Olen todella pahoillani, että vastaaminen on viivästynyt! Espanjan lomalla netti toimi niin hitaaseen tahtiin, ettei ollut tosikaan. Niimpä ajattelin vastata kaikkiin kun palailen tänne Suomen puolelle. Ja olen huomannut, että minun tulisi ehdottomasti nopeammin vastata teidän viesteihin jatkossa!! :) Tähän asiaan tulee siis muutos. 

Halusin nyt tulla jakamaan hiukan aurinkoisen päivän kuulumisia.. Heräsin puoli seiskan aikoihin ja lähdin aamun sarastaessa pyörällä kohti GoGo kuntokeskusta. Aamu alkoi siis bodybalance tunnilla, joka on ehkä niistä tunneista eniten mieleeni. Tein myös suunnitelman tämän viikon kuntoilulle ja tähän saakka olen pysynyt suunnitelmassani todella hyvin. Lenkkeilyä ja venyttelyä tulee vielä lisätä, se venytteleminen aina jotenkin vain unohtuu.. Mutta tosiaan tälle päivälle olimme suunnitelleet yhteisen päivän poikaystäväni kanssa. Vietimmekin hauskan päivän särkänniemessä, heh. :D Muistatteko kun kirjoitin tänne blogiin joskus aiemmin, että lähdetään murun kanssa särkkikseen. Sillä kerralla tulikin pieni mutka matkaan: kun pääsimme portille alkoi kova rankkasade. Niimpä käytimme rannekkeet sittenkin vasta tänään! Pyörällä matka taittui joutuisasti ja koko päivä oli onnellinen. :) 

Täytyy kyllä sanoa, että me nautimme tästä päivästä, vaikka siellä oli todella paljon lähinnä lapsia ja välillä tuli sellainen olo, että "mitä me täällä tehdään!" :D Nauratti ihan. Otimme kuitenkin kaiken irti tästä päivästä, kävimme kahvittelemassa, näsinneulassa, monta kertaa tornadossa :D ja muissakin laitteissa, sekä muuten vain nautimme toistemme seurasta. 
Nyt lähden tästä unten maille! Huomenna onkin aikainen herätys :) Kerron lähiaikoina mitä elämässäni tulee tapahtumaan ensi syksynä. Olen niin tyytyväinen, minusta tuntuu että kaikki on mennyt niin kuin on ollut tarkoituskin. On niin helpottunut ja hyvä olo jotenkin.
Seuraa elämääni Instagramin avulla, löydät minut sieltä nimimerkillä @veeramerenhelmi
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka 😊

Emme ottaneet puhelimia rannalle mukaan! 😊 Jätimme ne aina hotellihuoneeseen. Itseasiassa en käyttänyt puhelinta ollenkaan koko lomani aikana. 😊 Milloin olet lähdössä lomalle? Ihanaa varmasti!! <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Okei! Ehkö ihan hyväkin idea, puhelinta tulee nimittäin käytettyä ihan tarpeeks muutebkin 😃 Ensi keskiviikkona suuntaamme barcelonaan:) ylppärit + pääsykokeet + työ samaan aikaan=raskas kevät.. vihdoin sain töistäkin vapaata ja pääsen nauttimaab lämmöstä<3