Tiistain kuulumisia

Tänään on ollut ihan mukava päivä, lukuunottamatta herätystä aamulla kuuden aikaan! Lähiaikoina on vähän "pelottanut", että heräänkö aamulla herätyskelloon, sieltä koulutuksesta ei nimittäin ole varaa myöhästyä. Viime yönäkin heräsin puol kolmelta ja luulin jo ihan varmaks, että pommiin oon nukkunut. Aloin sitten kauheessa kiireessä kiskomaan vaatteita päälle kunnes tajusin tarkistaa kelloa ja puol kolmeahan se näytti.. :D

Mutta tänään oon ollut taas Cittarissa päivän, tehnyt yhden koulujutun ja empä kai sitten muuta! Iltapäivällä keksin niin hyvän sekoituksen, että vaikka olette ehkä saaneet jo tarpeeksi näistä mun jogurttisekotuksista ja teesuosituksista, niin vielä ainakin tämän yhden postauksen teen siitä aiheesta :)
Vaikka mantelilastut, turkkilainen jogurtti ja mustikat ovat täydellinen aamupala, on tämäkin melkein aivan yhtä hyvää! Aamupala-annokseen laitoin jo täällä blogissa tunnettua "partaukko-jogurttia" :D mustikoita sekä suklaamuromysliä! Tuli yllättävän hyvää! 
Ja taas vaihteeksi ostin kokeeksi uutta teetä ja on kyllä aivan mielettömän ihanaa! :) Oon juonut jo kannullisen tätä teetä tänään. Tosi hyvää on kyllä tämä Nordqvist :in valkoinen aromasoitu tee! Suosittelen jälleen :)

Illalla vielä uutta postausta tulossa, jos Lempi jaksaa tanssista palattuaan ottaa asukuvia, jää nähtäväksi! :) Heippa ihanat!<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mette,
aina noi sun kaikki aamupalat näyttää niin hyvältä ! namnam 😊
www.blogger.com/profile/028345304964777716
merenhelmi,
Mette:
Aa heh 😃 kiitoksia vain 😊<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Gaby de Modacapital,
Hi!!
I really like your blog and your amazing style.
I follow you ! 😃
... maybe if you want, you could visit my blog too, and if you like it, follow me back 😉
Kisses!
http://modacapitalblog.com
www.blogger.com/profile/163800409100416555