Today's make up

Hei kaunottaret! 
Ihanaa kun on paljon aikaa blogille, liikunnalle ja opiskeluille! Lähdenkin aivan pian rantaan reippaalle lenkille ja ajattelin ottaa kamerankin matkaan, niin näytän teille minkälaisia maisemia täällä on. :)
  
Olette muuten kyselleet liikunnastani ja tällä hetkellä minulla on meneillään kuntokuuri, josta olen tainnut jo mainita muutamaan kertaan :D Espanjan matkaan saakka käyn joka päivä 1-2 kertaa tunnin mittaisen todella reippaan lenkin, jonka päälle teen vatsalihaksia ja usein myös selkälihaksia. Punnerruksia teen joka toinen, tai joka kolmas päivä. Tunnin mittaisen syvävenyttelyn olen myös toteuttanut muutaman kerran viikossa. Tänään päätin olla ihan superahkera ja hoitaa kaikki muuttoasiat kuntoon, sekä muutkin rästissä olevat äkkiä alta pois hoidettavat asiat. Toinen hyvä pikkuruinen muutos minkä olen ottanut osakseni elämää on niinkin yksinkertainen kuin veden juominen. Olen pyrkinyt juomaan vettä lähemmäksi sen 1,5 litraa joka päivä ja se onnistuu vallan mainiosti kun täyttää suloisen Pura juomapullon raikkaalla vedellä, jota hörppii samalla kun opiskelee tai kirjoittaa blogia. Olo on paljon parempi ja ihokin hyvässä kunnossa! Veden sekaan heitän välillä myös sitruunaviipaleen (luomusitruunaa) joka tuo tosi hyvän maun veteen, suosittelen! :)
Ps. Lukekaa aivan mahtava ja ajattelemisen arvoinen blogikirjoitus teräksisistä juomapulloista täältä! On muuten tämän vuoden paras hankinta toi pullo, täytyy todeta!! :)

Illalla mennään poikaystävän kanssa rantasaunaan rentoutumaan ja teen Kerastasen hiusnaamion! Päätin myös uppoutua Voima kirjan pariin, siitä saa aina energiaa ja hyvää mieltä alkavaan viikkoon! :)
Parasta maanantaita! Olkaa reippaita! :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka 😊 Mulla on violetti juomapullo, mutta olisin halunnut pinkin. 😊 Syön herkkuja 1-2 kertaa viikossa. 😊

Ruokavaliostani osviittaa löytyy täältä esimerkiksi:

http://veeramerenhelmi.blogspot.fi/2013/04/ruokapaivakirja.html

Mukavaa viikkoa <3

www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Voi että kiitos aivan hirmuisesti<3 Olet kyllä niin ilahduttava lukijani<3 Kiitos että jaksat ilahduttaa päiviäni 😊

Niimpä, olen huomannut saman! 😊 Kaunista ja aurinkoista viikkoa sinulle upeus 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167