Töitä ja rannalla olemista

Pitkästä aikaa täällä taas :) Otsikossa mun kahden päivän tekemiset hyvin tiivistettynä.. Mitään muuta en oo ehtinyt tekemään ja kohta painan taas pääni tyynyyn ja herään huomenna uuteen (työ)aamuun :D  Niinkun täällä blogissani mainitsin, näin eilen yhtä mun ihanaa ystävää Maijaa. Istuttiin rannalla ihan yöhön asti, juteltiin, juotiin omenamehua vaikka kuinka,  ja katsottiin auringonlaskua, josta otinkin kuvan nopeesti..

Mun mielestä kesällä on vaan niin kaunista! Sen takia tykkäisin mökillä joskus vain istua laiturilla ja katsoa auringonlaskua. Tuli muuten mieleen, että en varmasti oo ainut kenestä tuntuu, että kesä on mennyt ihan kauheen nopeesti tähän asti, enkä oo ehtinyt tekemään oikein mitään.. Mitä suunnitelmia teillä on vielä kesälle, mitä ootte jo toteuttaneet? :) 


Mutta huomenna aamulla postailen yhdestä lähiaikojen pikkuostoksesta! Huomiseen aamuun siis, hyvät yöt! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Seidi,
Kaunis kuva! 😊 Kesä on vaan ihaninta aikaa vuodessa. Mulla on vielä edessä viikon purjehdusreissu ja ruotsin matka plus sitten kavereiden kanssa oleilua ja muuten serkkujen ja veljen rippijuhlat. 😊 Aurinkoista päivää sulle! <3
www.blogger.com/profile/108150338482457255
Anonyymi
,
Ihana tuo kuva! Oltiin viikko vuokramökillä ja sieltä sai sellasia ihania "siluettikuvia" auringonlasku takana 😊 Ja joo musta tuntuu kans et n. puolet kesästä olis menny "hukkaan" ku ei oo tehny paljon mitään vielä.... Mul on vielä ainaki 8 suunnitelmaa mitä pitäs tehä loman aikana D:
merenhelmi,
Seidi:
Kiitti 😊 Niin onkin! Ihan mahtavaa kun on lämmintä ja kesä 😊 Ompas sulla kivoja suunnitelmia, itsekin haluisin purjehtimaan! Kiitos, samoin sinulle <3

Anonyymi:
aijoo kiitoksia 😊<3 Joo sellaiset on kyllä hienoja, sellaisia vähän taidekuvien tyyppisiä 😊Joo 😊 toivottavasti ehdit toteuttamaan kaikki, hurjan hauskaa loppukesää!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167