toiveita

Olen saanut usein monia postaustoiveita ja pidänkin niistä kirjaa, mutta olen aivan varma, että olen joitakin epähuomiossani unohtanut toteuttaa. Niimpä haluaisin nyt kuulla teitä, että mitä postauksia toivotte? Pääsykokeen jälkeen alan nimittäin toteuttamaan niitä ihan ajan kanssa. Muistaakseni ainakin liikuntaan liittävän postauksen olen luvannut, sekä tarkempia kokemuksia Cutrinin hiustenhoitotuotteista. Olisin niin kiitollinen jos kertoisitte minulle mitä postauksia toivotte, sillä te lukijat olette ihan ehdottomasti parhainta tässä bloggaamisessa, vuorovaikutus teidän kanssanne. Asukuvia on ainakin tulossa rutkasti lisää!
Bloggaajana pyrin aina kehittymään ja senkin takia olen tehnyt päätöksen tulevaa kesää varten: kun saan kunnialla päätökseen tämän opiskeluvuoden kauppatieteiden linjalla Alkio-opistolla, aloitan kesäkuun 4. päivä päätoimisena bloggaajana. Voitte kuvitella, että olen lievästi sanottuna innoissani. Viime syyskuusta lähtien olen tasapainotellut opiskelun ja työn kanssa, mutta kuukauden päästä alan tekemään vain ja ainoastaan blogia (ainakin kesän ajan). Tulevasta syksystä minulla ei ole vielä aavistustakaan, lähdenkö ulkomaille, aloitanko yliopiston, jatkanko avoimessa yliopistossa opiskelua.. Mutta ainakin kesän ajan voin tehdä blogia vaikka aamusta yöhön, ihanaa.
Mutta nyt niitä postaustoiveita tämän postauksen loppuun joko nimellisenä / nimettömänä! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Hei Kristine ja kiitos toiveestasi. Olet kyllä oikeassa, että arkimeikistä olen tehnyt jo aika monta postausta, joten nyt olisi kyllä juhlameikin vuoro. Ja lukeminen sujuu ihan hyvin, kiitos kysymästä 😊 Kolmesta pääsykoekirjasta 2 on jo aika hyvällä mallilla, mutta kolmannen kanssa on vielä tekemistä.. Lukusuunnitelmasta olen pitänyt kiinni ja ensi viikolla on valmennuskurssin viimeinen harjoituspääsykoe, joten innolla odotan miten se menee 😊 Ihanaa, aurinkoista päivänjatkoa sinulle!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Niin pääsykokeeni on tosiaan 4. päivä kesäkuuta, että vielä on aikaa! 😊
merenhelmi.indiedays.com
freda
,
Ruokapäiväkirja päivän syömisistäsi!
Nanne
,
Minulla olisi sellainen postausidea, että kokeilisit jotain ihan eri tyyliä! 😃 Jos sinulla on esimerkiksi joku ystävä, joka pukeutuu eri tavalla tai jos olet ostoksilla, niin että kokeilisit jotain ihan erilaista juttua. Olisi hauska nähä sut esim. urheilullisessa (en nyt juuri muista, onko sulla ollut täällä blogissa mitään urheilukuvia) tai vaikka jossain rokkityylissä. Tai TAVIStyylissä 😃 Asia on tietenkin erikseen, kuinka helppoa näitä on toteuttaa 😲
lily
,
Ehdottomasti videopostaus olisi viimein kiva saada! 😊 odotan sitä innolla!
Kristine
,
^Joo,tuollainen postaus vaatekaapin kulmakivistä olisi kyllä niin hyvä. Vaatekappaleista, asusteista ja miksei meikeistä/ihonhoitotuotteistakin mitä pitää sinulla aina olla että kokonaisuus toimii.
sm
,
ehdottomasti video! sekä yksi postaus, jossa sulla olisi kiharretut hiukset, olisi sekin vaihtelua kun aika usein on vaan ponnarilla tai nutturalla.. 😊
nana
,
Pyytäisin kans sitä videopostausta 😊
Jenni
,
Vuittonin laukuista olis taas kiva saada postausta. 😊 Oot postaillut niistä aiemminkin, mutta ois kiva saada päivitystä! (laadusta yms.) Lisäksi myös minä toivon paljon inspiskuvia ja materiahaaveista ois kans kiva lukea.
Merenhelminappi
,
Klassinen tyyli on todellakin sun juttu. Mitä jos kiertäisi eri liikkeitä ja butiikkeja, kokeilisi erilaisia asuja ja ottaisi niistä kuvia?