toivepostauksia?

En olekaan pitkään aikaan kysynyt teiltä toivepostauksia. Nyt kun olen muuttanut Kuopioon, tuntuu, että on alkanut taas ihan uusi elämänvaihe ja on tässä syksyllä blogillekin onneksi hyvin aikaa. Sisustuspostauksia on toivottu jo moneen kertaan, mutta niissä voi valitettavasti vierähtää hetki (ennen kuin saadaan meidän kotoisa luukku näyttämään sellaiselta kuin halutaankin). Postaus hiustenhoitoon liittyen on myös tulossa, sitä taisikin toivoa lukijani Sonja tässä muutama päivä sitten. Mutta ne muut toiveet! Kertokaa ihmeessä jos teillä on mielessä lisää toivepostauksia kommentoimalla tämän postauksen loppuun, joko nimellisenä tai nimettömänä.

Täällä on aika kiirettä pitänyt. Miten paljon tämä muutto tuokaan hommaa, yhtä sun toista... Tänään pitäisi myös ilmoittautua kursseille. Ensimmäinen kurssi onkin ollut jo meneillään elokuusta lähtien, mutta se ei aivan itsessään riitä ;)

Tämä kuva on muuten otettu Turkin lämmöstä muutama viikko sitten. Muuten ollaan samoissa tunnelmissa, mutta Starbucksin herkullinen kahvi on vaihtunut Clipperin teehen ja paikka kirjaston lukusaliin.
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

afs
,
Miksi juuri kauppatieteet kiinnostaa sinua? Milloin ja miten tajusit sen? Mihin haluaist erikoistua? Millainen olisi unelmaduunis tulevaisuudessa? Joskus mietit jopa lukion lopettamista, koska se ei kiinnostanut. Milloin opiskelu alkoi kiinostaa? Eli kauppisaiheinen ja opiskeluaiheinen postaus olis kiva. 😊
Elina
,
Kerrot paljon, että suosit terveellistä ja kevyttä ruokaa. Toivoisin näistä esimerkkejä varsinkin nyt kun muutat poikaystäväsi kanssa yhteen ja ilmeisesti teette ruokaa molemmille 😊