Toivepostaus

Moi! :) Eräs lukijani laittoi toiveen, että tekisin postauksen käytössäni olevista shampoista ja hoitoaineista. Ennen pesin hiuksia oikeastaan aina kananmunalla, siitä postausta löytyy täältä. Nykyään olen jostain syystä käyttänyt shampoota ja hoitoainetta, vaikka kananmunallakin saa hiukset aivan puhtaiksi.

Nämä Goldwellin shampoot ja hoitoaineet ovat mielestäni olleet hyviä tuotteita ja näistä tykkäänkin. Tuoksuvat ihanilta, tosin aika voimakkailta, pesevät hiukset hyvin ja etenkin Rich Repair -hoitoaine on tosi hoitava ja hyvä tuote. Annankin sen usein vaikuttaa aika pitkään. Keksin näistä kyllä miinuksenkin, nimittäin jos shampoota laittaa ihan vähänkin liikaa, se kuivattaa ainakin minun hiuksiani ja hiuspohjaa, ovat ilmeisesti niin voimmakkaita tuotteita.. Kun pesen hiukset näillä tuotteilla, riittää siis aivan pieni loraus shampoota.

Käytössäni ovat olleet jo pitkän aikaa Goldwell:in tuotteet ja purkeista osa vetelee jo aika viimeisiä, joten innolla odotan, että pääsen seuraavaksi kokeilemaan Redkenin shampoota ja hoitoainetta, jotka hankin seuraavaksi. :) Vaihtelu virkistää. :)
Yläpuolella näkyvä Rich Repair hoitoaine on suosikkini. Se hoitaa hiuksia, saa ne pehmeiksi ja hyväkuntoisen oloisiksi. Näitä Goldwellin shampoita ja hoitoaineita myydään esimerkiksi Lookfantastic ja Feelunique nettikaupoissa.

Ja vielä kysymys teille: Onko teillä kokemusta Redkenin hiustuotteista, ovatko ne Goldwellin tuotteita parempia teidän mielestä? :) 


Ps. Illalla toinen toivepostaus luvassa! ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minka,
Eihän noi shampoot ja hoitoaineet sovi millään tavalla sun hiustyypillee! Sun hiukset on hyväkuntoiset ja käsittelemättömät, et taatusti tarvitse mitään korjaavia tuotteita kuten tuo Rich Repair. Tuo Curly Twist taas on kiharoille hiuksille ja auttaa aktivoimaan luonnonkiharaa. Nuo volumetuotteet voivat tehdä hyvää kyllä, tuovat tuuheutta ja nimenomaan volyymia. Mutta nuo muut eivät kyllä ole ollenkaan oikeanlaisia tuotteita hiuksillesi. Hanki mielummin kosteuttavat tuotteet, ne ovat aina hyviä kaikille hiuksille!

Redkenin tuotteet on tosi laadukkaita, sen huomaa hinnastakin! Tykkäsin itse niistä tosi paljon kun olin työharjottelussa jossa niitä käytettiin ja pääsin itsekin kokeilemaan 😊
www.blogger.com/profile/062202197077760142
merenhelmi,
Moi Minka! 😊
Parturikampaaja on suositellut minulle noita tuotteita. Hiuksiani ei ole ikinä värjätty, mutta hyväkuntoiset ne eivät ole aina olleet, vaan erittäin kuivat ja toi Rich Repair hoitoaine on mielestäni auttanut hiuksiini. Se onkin paras hoitoaine mitä olen näihin hiuksiini ikinä käyttänyt. Minulla on myös luonnostaan hiukan luonnon kiharaan taittava hius, joten siksi olen käyttänyt luonnonkiharalle tarkoitettua shampoota. Itseasiassa toi Curly Twist shampoo on enemmän siskoni Linnean käytössä, koska hänellä on tosi luonnonkihara hius. Mutta olen sitä myös itse aina silloin tällöin käyttänyt, ja mielestäni se on ollut tosi hyvä tuote minulle. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Olin kotona vappuna tällä kertaa. 😊 Kesällä on sitten varmasti juhlia luvassa koko keväänkin edestä. 😃:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos hirmuisesti. <3 😊 Olipas mahtava lukea noin mukava kommentti. Kiitti!:) Tosi kivaa vappua sinullekin 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Minka,
Jännät suositukset sillä olleet kyllä kun niiden käyttötarkoitus ei vastaa sun hiuksia :/ Kosteuttavat tuotteet olisi oikeat kuiville hiuksille 😋 Jos et halua kiharaa aktivoida, ei kannata käyttää kiharalle hiukselle olevaa tuotetta 😋 Mun pitäis hankkia itseasiassa sellaista kun on tosi kiharat hiukset ja oon tykästyny nyt omiin luonnonkihariini 😋
www.blogger.com/profile/062202197077760142
Me and My,
Ensi viikonloppuna otan mukaan teille tullessani Goldwellin Rich Repair -hiusnaamion niin voit kokeilla sitä 😊 Ja tuon myös en Ghd:n lämpösuojan sinulle <3
www.blogger.com/profile/087081553229535099
merenhelmi,
Mun mielestä se Rich Repair shampoo ja hoitoaine ovat olleet tosi hyviä minulle. 😊 Ja toi kiharalle hiuksille tarkoitettu shampoo on ollut käytössäni tosi harvoin. Enemmän Linnea on käyttänyt sitä:) Oikeastaan se vaikuttaa yllättävän vähän, siihen kuinka laineikkaat hiukset ovat..
Joo!:) Luonnonkiharat on kyllä tosi kauniit, jos sellaiset omistaa. 😊 Mukavaa päivää sinulle Minka! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Evelyn,
Redkenin All Soft -sarja on kyllä oma suosikkini. Tekee hiuksista ihanan pehmoiset.
www.blogger.com/profile/066480201549496918