Toivepostaus


Huomenta. :) Elikkäs, karvojen poistosta on kyselty minulta. :D Joten eilen viettäessämme kauneusiltaa Lempin kanssa, sain idean kuvata ne mitä itse käytän sheivaukseen. Ja joo, vielä sheivaukseen.. Olen ajatellut siirtyä joko epilaattoriin tai kuumasokerivahaukseen (vai miten sen voi sanoa, ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan) Minkälaisia kokemuksia teillä on epilaattorista? En ole vielä ostanut sitä, koska pelkään, että sen käyttäminen sattuu liikaa! Siinä on kyllä paljon hyviäkin puolia kuten se, että sänkeä ei pitäisi olla hetkeen näkyvissä. 

Gillette Satin Care Shave Gel:iä kokeilin eilen ensimmäistä kertaa ja oli ihan ok hyvä käytössä, mutta mielestäni vielä parempi on Vihreä Kosmetiikka sheivauspala. (Siitä en saanut kuvaa, koska se on päässyt loppumaan).


Hauskaa viikonloppua! Tänään luvassa lisää postauksia! :) Ja vastailen moniin kommentteihin, on vähän jäänyt kun oon niin pikaisesti nyt lähiaikoina pyörähtänyt koneella :/

Tykkää-merkinnät

Kommentit

hiutale,
Jos vaan mahollista, kannattaa kokeilla epilaattoria, ennen kun sellasen ostaa. Joillekin se on kuulemma aiheuttanut ihan hirveet iho-ongelmat. Ja se kivuliaisuus riippuu paljon omasta kipukynnyksestä, ja millä alueilla sitä käyttää, esim. kainalot ja bikinirajat on paljon herkemmät, kun sääret. Mut hyvin nopeesti siihen kipuun kyllä tottuu, ja varsinkin jos ei päästä karvoja kasvamaan liikaa, niin ei se paljon tunnu. Näin ainakin oman kokemuksen mukaan (: Toivottavasti vähän ees oli apua.
www.blogger.com/profile/161193669763446386
Anonyymi
,
Ite oon epillaattorilla monet kerrat vedelly ja sattuu kyllä tosi paljon ainaki mua itteeni. :s mut siihen kipuun tottuu parin "vedon" jälkeen, eli ei oo mikään ylitsepääsemätön juttu! Alku kuitenki kirpasee tosiaan inhottavasti.
Anonyymi
,
Heippa!
Itse käytän epilaattoria karvojen poistoon. Alkuun käyttö tuntuu epämukavalta, sattuu ehkä hieman. Mutta ajan ollen siihen tottuu eikä se käy kipeästi 😊 Nykyään on myynnissä niitäkin epilaattoreita, joissa on jotain viilennystoimintoja mukana, viilentää mukavasti eikä karvojen poisto satu niin paljon. Suosittelen kyllä! Ei tarvitse sheivata niin usein kuin normisheiviä käytettäessä.
Anonyymi
,
Mulla ei oo kokemusta epilaattoreista, koska pelkään myös että ne sattuu! 😃 Mutta suosittelen kokeilemaan easy sweet- vartalosokeria! 😊 Vartalosokeri on 100% luonnontuote. Ei satu yhtään ja karvat lähtee oikeestaan tosi hyvin pois kunhan oppii tekniikan 😊
milli,
Mä oon käyttänyt epilaattoria aina, oon elämäni aikana sheivannut höylällä sääret ehkä kerran 😃 Ja en kyllä vaihtaisi epilaattoria enää mihinkään! Sillä on todella kätevää ajella karvat, vaikka se alussa varmasti sattuukin. Kipu kuitenkin helpottaa joka kerralla, ja voihan sääriä hieman puuduttaa esimerkiksi jääpusseilla ennen ajamista. Ennen epiloimista karvoja kannattaa pehmittää lämpimällä vedellä suihkussa, ja sen jälkeen rasvata hyvin.

Vielä vähän hyviä puolia epiloinnista mitä olen itse huomannut:
- ei tarvitse ajella karvoja kuin n. kerran kuukaudessa
- karvat kasvavat ohuempina, harvempina, vaaleampina ja lyhyempinä takaisin (mulla oli ennen aika tummat säärikarvat, nyt ne on ihan semmoiset melkein jopa valkoiset ja TODELLA OHUET)
- ei tule sänkeä, kuten sheivatessa tulisi, koska karva ei katkea vaan irtoaa juuresta
- epiloinnin aikana voi esim. katsella telkkaria tai kuunnella musiikkia, ei onnistuisi sheivauksen aikana 😃

Rohkeasti vaan koittamaan! 😊
www.blogger.com/profile/079211432639247454
Anonyymi
,
voisitko tehdä tuosta vihreä kosmetiikka sheivaus palasta jonkin laisen postauksen jossa esittelet sitä, mistä sitä saa, miten se toimii, onko hyvä ja tälläistä?:)
Anonyymi
,
Epillointi satuu aivan käsittämättömästi, tosi mulla onkon todella herkkä iho. Käyn vahauksessa kesäisin kauneushoitolassa ja talvella sheivaan. Itse on minusta hankalaa vahata muita paikkoja kuin sääriä.
merenhelmi,
Joo tottakai voin tehdä!:) Mielestäni se on todella hyvä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Todella suuret kiitokset kaikille, ketkä kommentoivat epilaattorin käytöstä ja kokemuksista. Näiden pohjalta uskaltaudun hankkimaan omanikin jossain vaiheessa. 😊 Se oli kyllä kätevä etenkin näin kesää vasten! 😊 Kiitos vielä. <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Hyviä huomioita oot nostanu esille! Pitää vielä itselläni kommentoida sen verran, että minä epiloin sääreni n. 2 viikon välein. Se varmaan riippuu paljolti henkilöstä 😊 Mutta on se parempi kuin se, että sheiviä pitäisi käyttää pari kertaa viikossa!