Toivepostaus


Huomenta. :) Elikkäs, karvojen poistosta on kyselty minulta. :D Joten eilen viettäessämme kauneusiltaa Lempin kanssa, sain idean kuvata ne mitä itse käytän sheivaukseen. Ja joo, vielä sheivaukseen.. Olen ajatellut siirtyä joko epilaattoriin tai kuumasokerivahaukseen (vai miten sen voi sanoa, ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan) Minkälaisia kokemuksia teillä on epilaattorista? En ole vielä ostanut sitä, koska pelkään, että sen käyttäminen sattuu liikaa! Siinä on kyllä paljon hyviäkin puolia kuten se, että sänkeä ei pitäisi olla hetkeen näkyvissä. 

Gillette Satin Care Shave Gel:iä kokeilin eilen ensimmäistä kertaa ja oli ihan ok hyvä käytössä, mutta mielestäni vielä parempi on Vihreä Kosmetiikka sheivauspala. (Siitä en saanut kuvaa, koska se on päässyt loppumaan).


Hauskaa viikonloppua! Tänään luvassa lisää postauksia! :) Ja vastailen moniin kommentteihin, on vähän jäänyt kun oon niin pikaisesti nyt lähiaikoina pyörähtänyt koneella :/
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Todella suuret kiitokset kaikille, ketkä kommentoivat epilaattorin käytöstä ja kokemuksista. Näiden pohjalta uskaltaudun hankkimaan omanikin jossain vaiheessa. 😊 Se oli kyllä kätevä etenkin näin kesää vasten! 😊 Kiitos vielä. <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Hyviä huomioita oot nostanu esille! Pitää vielä itselläni kommentoida sen verran, että minä epiloin sääreni n. 2 viikon välein. Se varmaan riippuu paljolti henkilöstä 😊 Mutta on se parempi kuin se, että sheiviä pitäisi käyttää pari kertaa viikossa!