Toivepostaus

Koe ohite, se menikin yllättävän hyvin! Nyt vain odottamaan miten kävi.. :) Mutta lupailin vastailla vielä loppuihin kysymyksiin ja niitä on tullut kyllä tosi paljon!:) No jokatapauksessa tässä olisi vastauksia lukijoiden lähettämiin kysymyksiin...

Mitä TV-ohjelmia seuraat?
- Tällä hetkellä en seuraa mitään.. :)

Noudatatko jotain tiettyä ruokavaliota?
- Syön pääsääntöisesti kasvisruokaa, mutta joskus harvoin lihaakin. :) Olen noudattanut veriryhmädiettiä kesästä lähtien. Kyseessä ei ole mikään laihdutusdietti, vaan siinä syödään omalle veriryhmälle parhaiten soveltuvia ruokia. Olen tuntenut oloni paljon paremmaksi, joten se on kyllä sopinut minulle hyvin. Lisätietoa tästä löytyy kirjasta: Peter J. D`adamo-Catherine Whitney:n Syö oikein oman tyyppisi mukaan.

Kuinka monta ateriaa syöt päivässä?
- Vähän vaihtelee, joskus neljä joskus viisi.

Kuka ottaa sun asukuvat blogiin?
- Lempi, äiti tai Linnea. Joskus myös Anette.

Paljonko vietätte aikaa Lempin kanssa?
- Näen Lempiä joka päivä, koska asutaan molemmat kotona. Joka viikko tehdään jotain yhdessä. Arkena harvemmin kun olen usein töissä ja Lempi käy paljon tanssitunneilla.

Mitä syöt yleensä aamupalaksi, tai iltapalaksi?
- Yleensä luonnonjogurttia, marjoja ja mysliä tai puuroa.

Mitä syöt yleensä välipalaksi?
Jotain näistä...
- Marjoja ja luonnonjugurttia
- Hedelmän
- Rahkaa
- Kiisseliä
- Ruisleivän ja mozzarella juustoa
- Kananmunan

Voisitko tehdä videopostauksen joku pv?
- Kyllä, ilomielin. :) En vain saa ikinä aikaiseksi tehdä videoita, ja en ikinä tiedä että  mistä tekisin. :D Joten sen takia videoita ei ole täällä sivuillani pahemmin näkynyt. Täytyy tehdä muutos asiaan. :)

Millainen on yleisimmin normaali lauantai-päiväsi?

- Yleisimmin se on työpäivä, koska olen usein viikonloput töissä. :) Joten herään, teen aamupalaa, käyn lenkillä, teen blogijutun, lähden töihin, teen ruokaa.. Yleensä viikonloput vietän Aneten kanssa, joten hänen kanssaan jutellaan, saunotaan, tehdään ruokaa, katsotaan leffaa.. Joskus lähdetään juhlimaan. :) Välillä teen lauantaina kouluhommia, mutta harvemmin!

Jos saisit käyttää vain yhtä meikkituoteta loppuelämäsi ajan mikä se olisi?
- Mineraalimeikkipuuteri. :)

Miten sinusta ja Anetesta tuli niin hyviä ystäviä?

- Anette seurustelee isoveljeni Alexin kanssa, joten sitä kautta me tutustuttiin. :) Vietin Aneten kanssa 18-vuotissynttärit, joten siitä meidän ystävyys alkoi :) Lisää voit lukea täältä kun oon tehnyt minusta ja Anetesta postauksen. :)

Tunnetko painetta seurustella?
- En tunne yhtään painetta seurustella. Minulla ei ole mikään kiire seurustella. Juuri nyt haluan keskittyä siihen, että käyn lukion loppuun hyvillä arvosanoilla.

Haluaisitko asua pk-seudulla?
- Kun lähden opiskelemaan, haen Helsinkiin. Mutta mielummin haluaisin asua ulkomailla.

Onko sulla nyt koulussa kavereita?
- Ei kovin paljoa, koska teen lukion neljään vuoteen ja kaikki oman ikäiseni lähtivät koulusta viime keväänä. Mutta olen tutustunut muutamaan todella kivaan tyttöön, jotka tekevät myös lukion neljään vuoteen ja he ovat tosi mukavia! :) Terveiset teille H ja J! :)

Oliko sulla ylä-asteella kavereita ja olitko suosittu, tavis vai hissukka?
- Siinähän vasta kysymys.. :) Minulla oli ylä-asteella kavereita, mutta en viettänyt omien luokkalaisteni kanssa aikaa oikeastaan ollenkaan vapaa-ajallani kun harrastin todella paljon tanssia silloin. Kaikki illat meni tanssitunneilla. Mutta minulla oli yksi todella hyvä ystävä, kenen kanssa vietän paljon aikaa. Hän kävi kanssani tanssitunneilla. Mutta oli minulla kavereita joo! :) Olin ylä-asteella vähän hiljainen ja sellainen kiltti koulutyttö, mutta en kuitenkaan ikinä ollut yksin:).

Oletko hiljainen vai äänekäs yleensä?
- En ainakaan mitenkään hiljainen. Puhun yleensä aika paljon ihan tuntemattomienkin kanssa ja tutustun helposti uusiin ihmisiin. :)

Minkälainen olet uusien ihmisten seurassa?
- Oon just tällainen kuin oon.. Apua vaikea vastata tähän... Juttelen aika paljon ja olen ystävällinen:)

Miten esim. koulussa on suhtauduttu Vuittoneihin mitä sä siellä pidät? 
- En usko, että mitenkään erikoisemmin. :)Kukaan ei ole ainakaan sanonut minulle mitään!:)

Olet keskiarvoa lyhyempi, mitä mieltä olet siitä?
- Olen 160cm pitkä, enkä koe sitä asiaa mitenkään huonona:) Musta on ihan kivaa olla lyhyt, mutta jos voisin valita, olisin mielummin 5cm pidempi. Mutta aina voi käyttää korkokenkiä. Olen aina ollut aika pieni:)

Missä työskentelet?
- Kaupallisella alalla, asiakaspalvelutyössä.

Teetkö nykyään blogia enemmän harrastus vai bisnesmielessä?
- Rakastan blogin kirjoittamista, joten aloitin tämän tottakai aivan ja täysin harrastusmielessä. En olisi ikimaailmassa uskonut, miten tärkeä ja suuri osa elämää tämä harrastus tulee minulle olemaan... Koska minulla on palava into tähän harrastukseen, en tietenkään tee tätä "bisnesmielessä". Asia on kuitenki niin, että jos harrastuksesta josta tykkää ylikaiken, voi saada jotain palkkiota, on se toisaalta palkitsevaa, innostavaa tuoden uusia haasteita.:)

Aiotko ostaa vielä lisää laukkuja?
- Laukkukokoelmani taitaa olla aikalailla valmis. :) Chanelin kautta on ollut monta vuotta haavelistallani, mutta en usko, että ostan uutta laukkua ainakaan pitkään, pitkään aikaan. :)

Oletko saanut 4 (arvosanan) lukiossa?
- Heh, myönnetään. :D En päässyt kemian koetta lukion ensimmäisenä vuotena läpi...

Mikä on sun paino/pituus/painoindeksi? Oletko tyytyväinen niihin?
- Ei tämä kai mikään salaisuus ole:) joten ehkä mä voin sen nyt kertoo.. Painan vähän alle 50kg ja olen 160cm pitkä. En tiedä painoindeksiäni, mutta olen tyytyväinen. :)

Jos saisit toteuttaa yhden haaveen (ihan minkä vain), niin mikä se olisi?
- Tämä oli todella vaikea kysymys!:) En osaa sanoa vain yhtä ja ainutta yhtä haavetta.. Mutta ainakin haluan muuttaa pois Suomesta, päästä opiskelemaan sinne minne haluan ja elää onnellinen elämä:)

Mikä on sun kipuraja laukuissa?
- Se vaihtelee varmasti elämäntilanteen mukaan:)... Nyt se voi olla eri kuin esimerkiksi viiden vuoden kuluttua:)

Onko sinulla joku laukku, jonka haluaisit vielä kalliimmasta hintaluokasta?
- En tiedä Chanelin hintaa, mutta se olisi ihana:)

Jokin haave jonka aiot ehdottomasti toteuttaa?
- Lähteä joskus Australiaan, asua ulkomailla, hakea opiskelemaan.. :)Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Chanelin klassikkolaukut lähtee 2400 eurosta ylöspäin ja esim. Jumbo lähentelee 3000 euroa... Ja hinnat nousee joka vuosi. Älytöntä jos minulta kysytään :/
merenhelmi,
Oho joo, arvalinkin että jotain tota luokkaa... Oijoi!!:D
www.blogger.com/profile/015246971550904167