Toivepostaus: HiustuotteetToivepostaus: Hiustuotteeni

Tämän hetkiset hiusteni parhaimmat ystävät löytyvät Joicon, Kerastasen, sekä Paul Mitchellin kattavista valikoimista. Olenkin ollut enemmän kuin tyytyväinen jokaiseen edellämainittuun merkkiin, eikä niistä ole pois vaihtamista. 
Shampoo - hoitoaine - hoitosuihke yhdistelmän olen valinnut Joico merkiltä, eikä valittamiseen ole ollut aihetta. En osaa aivan tarkalleen sanoa, onko kiittäminen terveellisessä ruokavaliossa, ravintolisissä vai oikeanlaisissa hiustenhoitotuotteissa... Mutta tukkani elää huikean näköisenä, verrattuna viime syksyn kuivaan pörröpäähän. Joico K-PAK Reconstruct shampoo vahingoittuneille hiuksille puhdistaa hellävaraisesti antaen kiiltoa. Aivan pieni määrä riittää, eikä hiukset mene ollenkaan kuivan oloisiksi, päinvastoin. 
Hoitoainekin on osoittanut loistavan tuotteen merkkejä: kosteuttaa saaden hiukset aivan silkinpehmeän tuntuisiksi. Hoitosuihke on ollut täydellisen osuva tuote ainakin minulle: suihkutettava ihmeaine kosteuttaa ja selvittää takkuja, sekä tekee hiukset pehmeiksi ja hyväkuntoisen oloisiksi. 

Jos jokin aamu koen aivan katastrofi tilanteen, otan avukseni Paul Mitchellin Super Skinny Serum -pelastuksen. Kyseessä on silottava ja hoitava hiuksiin jätettävä seerumi, joka antaa karheimmillekin hiuksille pehmeyttä, kiiltävyyttä ja käsiteltävyyttä. (Ajaa minulla hiukan samaa asiaa kuin edellämainittu hoitosuihke). Plussana juuri tässä tuotteessa on lämpösuoja, joka ei ole ainakaan pahitteeksi jos olet uskollinen suoristusraudan käyttäjä. (Levitä muutama painallus pyyhekuiviin hiuksiin. Aloita latvoista. Kampaa hiukset läpi ja muotoile kuten haluat).

♥ Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä listaan teille yhden ehdottomasti lempituotteeni: Kerastase Nutritive Oleo-Curl Intense hiusnaamion, jota hipsin alennusmyynnistä ostamaan vielä toisenkin itselleni. Monien hiusten parissa työskentelevien sanoja lainaten: yksi parhaimmista markkinoilta löytyvistä hiusnaamioista. Tämä neito allekirjoittaa joka sanan. Kerastasen hiuksia hellivä naamio pääsee käyttööni noin kerran / kaksi kertaa viikossa. Tämä on volyymiä kontrolloiva hoitonaamio kuiville ja erittäin kuiville, vaikeasti hallittaville hiuksille. Annetaan vaikuttaa hiuksissa ja huuhdellaan pois. Lopputuloksena hiukset, jotka ovat ihanan tuntuiset, pehmeät, ja kauniin kiiltävät. 

 Olen innokas tilaamaan lähestulkoon jokaikisen kosmetiikka- ja hiustenhoitopurnukan nettikaupoista, kuten Lookfantastic tai Feelunique sivuilta. Tällä kertaa tein poikkeuksen ja kuvissa vilahtavan kokoelman haalin itselleni kasaan erään parturikampaamon loppuunmyynnistä, aivan pilkkahinnoin. On kaiket edellytykset säästää suuriakin summia hiustuotteiden saralla. Näin lyhyellä matematiikalla laskettuna: voit saada hiustuotteet puolet halvemmalla netistä tilaamalla.


PS! Pahoittelut kun olen vastaillut vähän viiveellä teidän kommentteihin on ollut hirmuisesti kaikkea, mutta näihin postauksiin olen nyt vastannut.. Käykää kurkkaamassa vastaukseni! :)

Ensimmäinen päivä
Toinen päivä


Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka! 😊

Se menee varmasti todella hyvin! 😊 Pahoitteluni muuten kun vastaan vähän myöhässä.

Jokainen oppii tietenkin vähän eri tavoilla ja opiskelumenetelmillä, mutta minä olen oppinut parhaiten ruotsia harjoittelemalla sanoja, tekemällä tehtäviä ja suomentamalla kappaleita, sekä lukemalla vain yksinkertaisesti ruotsinkielisiä kirjoja ja tekstejä. Mutta tietenkin riippuu, että mitä teidän tenttiin pitää harjoitella. Onko siinä enemmän kielioppia vai sanastoon nojaavia asioita, jotka teidän tulee hallita? 😊

Mutta tosiaan, opettelin sanoja ulkoa, suomensin kappaleita, mutta en oikeastaan päntännyt mieleen mitään lauseita, vaan enemminkin yritin ymmärtää lukemani tekstin.

Ei kannata stressata ollenkaan, koska stressi huonontaa muistia;) Tai niin olen ainakin kuullut. Luota omiin taitoihin, niin se varmasti menee hyvin ja nuku pitkät yöunet. Älä vaadi itseltäsi liikoja, tee vain parhaasi!! 😊

Onnea tenttiin ja opiskeluihin! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka, 😊

JOICO Essentials Color Endure Violet Shampoo sopii tietääkseni vaaleille hiuksille. Shampoosta sanotaan näin yhdellä nettisivulla

(http://www.joicoeurope.com/fi/tuotteet/joicosup%C2%AEsup-tuotteet/joicosup%C2%AEsup-essentials-color-endure/violet-shampoo/)

"Shampoon violetit väripigmentit korostavat viileitä vaaleita sävyjä, neutraloivat keltaisuutta sekä estävät vaaleiden tai harmaiden hiusten kellertymistä". Shampoon purkin väri on vaalean lila / violetti.

Mutta kannattaa vielä varmistaa jos poikkeat esimerkiksi sellaisessa liikkeessä, jotka myyvät Joicon tuotteita. Kannattaa käydä jossakin liikkeessä vielä kysymässä tarkemmin tai katsoa netistä, ja sen jälkeen tilata netistä. Koska nettikaupoista shampoot, hiusnaamiot ja hoitoaineet saa usein todella paljon edullisemmin, jopa puolet halvemmalla kuin jostain parturikampaamo liikkeestä tai Sokkarilta. 😊

Mutta uskoisin, että myös toi sama mitä itse käytän soveltuisi sinulle, koska se on rakennekorjaava ja omia hiuksia se on ainakin vain kosteuttanut. Hiukseni eivät ole ollenkaan enää niin kuivat kuin olivat ennen kuin käytin tota kuvassa näkyvää Joico K-PAK Reconstruct shampoota. Joicella on tietääkseni myös erikseen kosteuttava shampoo, sekin voisi olla hyvin soveltuva.

Etsitkö enemmän sellaista vaaleita hiuksia korostavaa, vai kosteuttavaa vaihtoehtoa? 😊

Ihanaa päivänjatkoa<3

www.blogger.com/profile/015246971550904167