Toivepostaus: HiustuotteetToivepostaus: Hiustuotteeni

Tämän hetkiset hiusteni parhaimmat ystävät löytyvät Joicon, Kerastasen, sekä Paul Mitchellin kattavista valikoimista. Olenkin ollut enemmän kuin tyytyväinen jokaiseen edellämainittuun merkkiin, eikä niistä ole pois vaihtamista. 
Shampoo - hoitoaine - hoitosuihke yhdistelmän olen valinnut Joico merkiltä, eikä valittamiseen ole ollut aihetta. En osaa aivan tarkalleen sanoa, onko kiittäminen terveellisessä ruokavaliossa, ravintolisissä vai oikeanlaisissa hiustenhoitotuotteissa... Mutta tukkani elää huikean näköisenä, verrattuna viime syksyn kuivaan pörröpäähän. Joico K-PAK Reconstruct shampoo vahingoittuneille hiuksille puhdistaa hellävaraisesti antaen kiiltoa. Aivan pieni määrä riittää, eikä hiukset mene ollenkaan kuivan oloisiksi, päinvastoin. 
Hoitoainekin on osoittanut loistavan tuotteen merkkejä: kosteuttaa saaden hiukset aivan silkinpehmeän tuntuisiksi. Hoitosuihke on ollut täydellisen osuva tuote ainakin minulle: suihkutettava ihmeaine kosteuttaa ja selvittää takkuja, sekä tekee hiukset pehmeiksi ja hyväkuntoisen oloisiksi. 

Jos jokin aamu koen aivan katastrofi tilanteen, otan avukseni Paul Mitchellin Super Skinny Serum -pelastuksen. Kyseessä on silottava ja hoitava hiuksiin jätettävä seerumi, joka antaa karheimmillekin hiuksille pehmeyttä, kiiltävyyttä ja käsiteltävyyttä. (Ajaa minulla hiukan samaa asiaa kuin edellämainittu hoitosuihke). Plussana juuri tässä tuotteessa on lämpösuoja, joka ei ole ainakaan pahitteeksi jos olet uskollinen suoristusraudan käyttäjä. (Levitä muutama painallus pyyhekuiviin hiuksiin. Aloita latvoista. Kampaa hiukset läpi ja muotoile kuten haluat).

♥ Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä listaan teille yhden ehdottomasti lempituotteeni: Kerastase Nutritive Oleo-Curl Intense hiusnaamion, jota hipsin alennusmyynnistä ostamaan vielä toisenkin itselleni. Monien hiusten parissa työskentelevien sanoja lainaten: yksi parhaimmista markkinoilta löytyvistä hiusnaamioista. Tämä neito allekirjoittaa joka sanan. Kerastasen hiuksia hellivä naamio pääsee käyttööni noin kerran / kaksi kertaa viikossa. Tämä on volyymiä kontrolloiva hoitonaamio kuiville ja erittäin kuiville, vaikeasti hallittaville hiuksille. Annetaan vaikuttaa hiuksissa ja huuhdellaan pois. Lopputuloksena hiukset, jotka ovat ihanan tuntuiset, pehmeät, ja kauniin kiiltävät. 

 Olen innokas tilaamaan lähestulkoon jokaikisen kosmetiikka- ja hiustenhoitopurnukan nettikaupoista, kuten Lookfantastic tai Feelunique sivuilta. Tällä kertaa tein poikkeuksen ja kuvissa vilahtavan kokoelman haalin itselleni kasaan erään parturikampaamon loppuunmyynnistä, aivan pilkkahinnoin. On kaiket edellytykset säästää suuriakin summia hiustuotteiden saralla. Näin lyhyellä matematiikalla laskettuna: voit saada hiustuotteet puolet halvemmalla netistä tilaamalla.


PS! Pahoittelut kun olen vastaillut vähän viiveellä teidän kommentteihin on ollut hirmuisesti kaikkea, mutta näihin postauksiin olen nyt vastannut.. Käykää kurkkaamassa vastaukseni! :)

Ensimmäinen päivä
Toinen päivä


Tykkää-merkinnät