Toivepostaus: HiustuotteetToivepostaus: Hiustuotteeni

Tämän hetkiset hiusteni parhaimmat ystävät löytyvät Joicon, Kerastasen, sekä Paul Mitchellin kattavista valikoimista. Olenkin ollut enemmän kuin tyytyväinen jokaiseen edellämainittuun merkkiin, eikä niistä ole pois vaihtamista. 
Shampoo - hoitoaine - hoitosuihke yhdistelmän olen valinnut Joico merkiltä, eikä valittamiseen ole ollut aihetta. En osaa aivan tarkalleen sanoa, onko kiittäminen terveellisessä ruokavaliossa, ravintolisissä vai oikeanlaisissa hiustenhoitotuotteissa... Mutta tukkani elää huikean näköisenä, verrattuna viime syksyn kuivaan pörröpäähän. Joico K-PAK Reconstruct shampoo vahingoittuneille hiuksille puhdistaa hellävaraisesti antaen kiiltoa. Aivan pieni määrä riittää, eikä hiukset mene ollenkaan kuivan oloisiksi, päinvastoin. 
Hoitoainekin on osoittanut loistavan tuotteen merkkejä: kosteuttaa saaden hiukset aivan silkinpehmeän tuntuisiksi. Hoitosuihke on ollut täydellisen osuva tuote ainakin minulle: suihkutettava ihmeaine kosteuttaa ja selvittää takkuja, sekä tekee hiukset pehmeiksi ja hyväkuntoisen oloisiksi. 

Jos jokin aamu koen aivan katastrofi tilanteen, otan avukseni Paul Mitchellin Super Skinny Serum -pelastuksen. Kyseessä on silottava ja hoitava hiuksiin jätettävä seerumi, joka antaa karheimmillekin hiuksille pehmeyttä, kiiltävyyttä ja käsiteltävyyttä. (Ajaa minulla hiukan samaa asiaa kuin edellämainittu hoitosuihke). Plussana juuri tässä tuotteessa on lämpösuoja, joka ei ole ainakaan pahitteeksi jos olet uskollinen suoristusraudan käyttäjä. (Levitä muutama painallus pyyhekuiviin hiuksiin. Aloita latvoista. Kampaa hiukset läpi ja muotoile kuten haluat).

♥ Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä listaan teille yhden ehdottomasti lempituotteeni: Kerastase Nutritive Oleo-Curl Intense hiusnaamion, jota hipsin alennusmyynnistä ostamaan vielä toisenkin itselleni. Monien hiusten parissa työskentelevien sanoja lainaten: yksi parhaimmista markkinoilta löytyvistä hiusnaamioista. Tämä neito allekirjoittaa joka sanan. Kerastasen hiuksia hellivä naamio pääsee käyttööni noin kerran / kaksi kertaa viikossa. Tämä on volyymiä kontrolloiva hoitonaamio kuiville ja erittäin kuiville, vaikeasti hallittaville hiuksille. Annetaan vaikuttaa hiuksissa ja huuhdellaan pois. Lopputuloksena hiukset, jotka ovat ihanan tuntuiset, pehmeät, ja kauniin kiiltävät. 

 Olen innokas tilaamaan lähestulkoon jokaikisen kosmetiikka- ja hiustenhoitopurnukan nettikaupoista, kuten Lookfantastic tai Feelunique sivuilta. Tällä kertaa tein poikkeuksen ja kuvissa vilahtavan kokoelman haalin itselleni kasaan erään parturikampaamon loppuunmyynnistä, aivan pilkkahinnoin. On kaiket edellytykset säästää suuriakin summia hiustuotteiden saralla. Näin lyhyellä matematiikalla laskettuna: voit saada hiustuotteet puolet halvemmalla netistä tilaamalla.


PS! Pahoittelut kun olen vastaillut vähän viiveellä teidän kommentteihin on ollut hirmuisesti kaikkea, mutta näihin postauksiin olen nyt vastannut.. Käykää kurkkaamassa vastaukseni! :)

Ensimmäinen päivä
Toinen päivä


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lempi,
eikä 😃D voin vaa kuvitella sut manaamassa siellä koneen ääressä.. Taidan itseasiassa tietää ne tasan kaksi sanaa, jotka sanoit. Uskon kuulleeni ne ennenkin 😃 😉 Hihi, minä teen täällä juuri nyt kermaista pinaatti-homejuusto kastiketta ja pastaa 😊
www.blogger.com/profile/170235669398650709
merenhelmi,
Heh joo 😃 Kiitos Lempi illan piristyksestä... 😃 Oi että ihanaa! Teethän minulle jotain hyvää ruokaa kun palaan huomenna kotiin? Ei sillä, ettenkö olisi täällä nauttinut ruuasta.. Nimittäin vähän liikaakin. Täällä on oikeesti aivan älyttömän hyvää ruokaa. Mukavaa päästä kotiin käymään <3 See you!

<3 Terveiset Linnealle:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
"Sain verenpaineeni loistavaan nousuun ja keräsin lähellä olevien opiskelijoiden hämmästyneet katseet sanoessani vahingossa muutaman ei niin hienostuneen sanan ääneen.."

Mitä oikein sanoit?? 😃
Anonyymi
,
Mitkä noista Joicon tuotteista sopii kuiville vaaleille hiuksille ja värjäytän siis aina kerran kuussa blondilla tyvikasvun? Minkä värinen shampoo/hoitoaine purkki olisi mulle sopiva? Mulle on siis tosiaan helpompaa et puhutaan purkkien väreistä.. 😃 Sullahan on nyt toi vaaleanruskea ja sininen..
Anonyymi
,
Kyselin niin innokkaasti ruotsin kokeestasi, koska olen tosiaan itse nyt menossa ensi kuussa ruotsin tenttiin ja voin sanoa että mua jännittää ihan älyttömästi koska en ole ollut myöskään ruotsin kielessä mikään hyvä ja toivoisin myös parempia numeroita! Olisiko sulla siis antaa mulle mitään vinkkejä ruotsin tentin lukuun..? Miten sulle jäi asiat parhaiten mieleen? Suomensitko kappaleita ja painoit mieleesi niitä lauseita? Opettelitko ulkoa sanoja? Vinkkisi olisi kyllä lämpimästi tervetullut, kun olen ihan stressin partaalla ja en tiedä mistä aloittaa..:/ Kiitos paljon jo etukäteen.. <3

merenhelmi,
.... Jotain mikä ei ole minun tapaistani ollenkaan 😉 muutaman kirosanan jokatapauksessa:)
Mutta voisin sanoa että vähemmästäkin, otti niin päähän sillä hetkellä!

Ihanaa illanjatkoa <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
hei etkö enää pese sillä kananmunalla hiuksia?
merenhelmi,
Ennen pesin. 😊 Olen lähiaikoina käyttänyt shampoota ja hoitoainetta, koska löysin aivan täydelliset tuotteet minulle ihan pilkkahinnoin. Mutta alan varmasti joskus taas pesemään hiuksia myös kananmunalla. 😊 Se hoitaa hiuksia ja hiuksista tulee hyväntuntuiset. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka! 😊

Se menee varmasti todella hyvin! 😊 Pahoitteluni muuten kun vastaan vähän myöhässä.

Jokainen oppii tietenkin vähän eri tavoilla ja opiskelumenetelmillä, mutta minä olen oppinut parhaiten ruotsia harjoittelemalla sanoja, tekemällä tehtäviä ja suomentamalla kappaleita, sekä lukemalla vain yksinkertaisesti ruotsinkielisiä kirjoja ja tekstejä. Mutta tietenkin riippuu, että mitä teidän tenttiin pitää harjoitella. Onko siinä enemmän kielioppia vai sanastoon nojaavia asioita, jotka teidän tulee hallita? 😊

Mutta tosiaan, opettelin sanoja ulkoa, suomensin kappaleita, mutta en oikeastaan päntännyt mieleen mitään lauseita, vaan enemminkin yritin ymmärtää lukemani tekstin.

Ei kannata stressata ollenkaan, koska stressi huonontaa muistia;) Tai niin olen ainakin kuullut. Luota omiin taitoihin, niin se varmasti menee hyvin ja nuku pitkät yöunet. Älä vaadi itseltäsi liikoja, tee vain parhaasi!! 😊

Onnea tenttiin ja opiskeluihin! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka, 😊

JOICO Essentials Color Endure Violet Shampoo sopii tietääkseni vaaleille hiuksille. Shampoosta sanotaan näin yhdellä nettisivulla

(http://www.joicoeurope.com/fi/tuotteet/joicosup%C2%AEsup-tuotteet/joicosup%C2%AEsup-essentials-color-endure/violet-shampoo/)

"Shampoon violetit väripigmentit korostavat viileitä vaaleita sävyjä, neutraloivat keltaisuutta sekä estävät vaaleiden tai harmaiden hiusten kellertymistä". Shampoon purkin väri on vaalean lila / violetti.

Mutta kannattaa vielä varmistaa jos poikkeat esimerkiksi sellaisessa liikkeessä, jotka myyvät Joicon tuotteita. Kannattaa käydä jossakin liikkeessä vielä kysymässä tarkemmin tai katsoa netistä, ja sen jälkeen tilata netistä. Koska nettikaupoista shampoot, hiusnaamiot ja hoitoaineet saa usein todella paljon edullisemmin, jopa puolet halvemmalla kuin jostain parturikampaamo liikkeestä tai Sokkarilta. 😊

Mutta uskoisin, että myös toi sama mitä itse käytän soveltuisi sinulle, koska se on rakennekorjaava ja omia hiuksia se on ainakin vain kosteuttanut. Hiukseni eivät ole ollenkaan enää niin kuivat kuin olivat ennen kuin käytin tota kuvassa näkyvää Joico K-PAK Reconstruct shampoota. Joicella on tietääkseni myös erikseen kosteuttava shampoo, sekin voisi olla hyvin soveltuva.

Etsitkö enemmän sellaista vaaleita hiuksia korostavaa, vai kosteuttavaa vaihtoehtoa? 😊

Ihanaa päivänjatkoa<3

www.blogger.com/profile/015246971550904167