Toivepostaus omaan ulkonäköön liittyen

Moi taas! :) Joku laittoi siellä äsken viestiä, että tekisin postauksen aiheesta "mistä asioista tykkään ulkonäössäni ja mistä en" joten tässäpä tulee.


Olen ihan tyytyväinen ulkonäkööni, mutta tietenkin mulla on sellaisia asioita mitkä toivoisin olevan toisin. Haluaisin tosi paljon esimerkiksi omistaa ihan suoran hammasrivistön. Mulla on nyt menossa oikomishoidossa 13. vuosi, joten ahkerasti olen kyllä rautoja pitänyt ihan suoran hammasrivistön toivossa :D Ja joudun vieläkin käyttämään rautoja, vaikka hampaat ovatkin tällähetkellä ihan ok suorat. Mutta jos en käytä hammasrautoja viikkoon, hampaat ovat ehtineet kääntyä jo vinoon.

Ja jos saisin valita, voisin mielelläni olla myös 5-10 cm pidempi. Ei mua toisaalta haittaa olla lyhyt, mutta mielummin olisin pidempi.

Asioihin mihin olen tyytyväinen, niin esimerkiksi siihen, että en ole koskaan värjännyt hiuksiani, tykkään siitä, että hiukseni ovat luonnolliset ja hyväkuntoiset. 

Ja tanssiharrastukseni vuoksi minulla on hyvä ryhti, vartalonhallinta ja perushyvä lihaksisto. Nyt kesän oon kyllä laiskotellut ja tekeekin mieli oikein kunnolla liikkumaan! Koulut alkaa torstaina, joten sillon alkaakin kunnon kuntokuuri! :D Lenkkeilyä ja äidin kans kuntosalilla käymistä, odotan sitä tosi paljon!

Mutta siinä nyt jotain mitä tuli ensimmäisenä mieleen :) <

Tykkää-merkinnät

Kommentit

cloé,
Tuo seuranta linkki blogilistalla ei toimi! 😟
www.blogger.com/profile/127111593482659431
merenhelmi,
cloe:
Joo ei hitsi :/ En tiiä, että mikä ongelma siellä on.. Otin sinne äsken yhteyttä sähköpostilla,toivottavasti se ongelma ratkeaisi mahdollisimman pian.
www.blogger.com/profile/015246971550904167